Reklama

Reklama

Radin !

  • Slovensko Lakomec (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Francois je nenapraviteľný lakomec, ktorý ovláda všetky finty, ako ušetriť čo najviac peňazí, hoci aj na úkor svojho okolia. Keď jedného dňa zistí, že má dcéru, o ktorej vôbec nevedel, je to pre neho veľmi drahý objav. Môže ho však napokon aj obohatiť? (RTVS)

Recenze (8)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Režisér Fred Cavaye natočil výborný akčňák Limit, ale rozhodně mu jde i komediální poloha, kor když je po ruce opět výborný Dany Boon. Tentokrát hraje roli Lakomce, tedy ukrutné držgřešle, který se navečeří až když se venku rozsvítí noční lampy, aby ušetřil za elektřinu. Hodně vtipné, velmi originální a ve finále dojde na jeden nečekaný zvrat s velmi silným emocionálním podtónem. Průměrné hodnocení nechápu, za mne klasicky výborná Francie. 80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dany Boon si znova zahral lakomca, ale tentoraz tak extrémne prehnaného, že pôsobil skôr ako blázon. Naviac mi vôbec nebol sympatický a tie jeho príhody mi nepripadali vtipné. Na to boli až príliš odtrhnuté od reality. Vďaka tomu nefungovala ani dramatická línia a jeho postupná zmena. Vôbec som mu ju neprial a skôr som sa tešil na to, že dopadne čo najhoršie. Na túto tému ma bavil oveľa viac Danyho režijný debut Skrblík, ktorý bol v každom ohľade lepší. 4/10. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Tato filmařina nemá rytmus, režie se nemůže rozhodnout mezi filosofickou hloubkou a groteskou, mezi melancholickou charakterovou studií a sentimentální rodinnou komedií. Boon hraje dobře, ale jen on to nezachrání. Nic nenaznačuje, že by se dal očekávat v blízké době francouzský komediální boom. Produkce: Jerico ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Príjemná francúzska komédia o lakomcovi, ktorého postoj k životu zmení láska... no nie zas až tak úplne. Fajn jednohubka na jedno pozretie s viacerými vtipnými scénkami, z ktorých tá úplne najlepšia je zrýchlená verzia Vivaldiho Štyroch ročných období. 60 % ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na odpad to není.Prakticky se v hamižníkovi probudil soucit.Kdyby některé sranda akce nebyly tak přepálené...umíte si představit že by se při objednávání menu v restauraci někdo podobně choval v reálu??? Tohle byla mišmaš groteska ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Do pěti hvězdiček něco chybí, ale příjemně jsem se pobavil. Zpočátku to vypadalo na ztřeštěnost ve stylu L. de Funése. Prostě lakomec non plus ultra, který má na kontě čtvrt miliónů euro a pořád mu to nestačí, takže šetří, kde se dá, dokonce i na činži, jí prošlé potraviny, snaží se získat všechno co nejlevněji - až se mu to vymstí, když se náhle objeví jeho dcera, o níž neměl ani tušení. Ta žije v domnění, že její otec zemřel někde v Mexiku, kde se věnoval charitativní činnosti při pomoci sirotkům. Laura ale zprvu nepozná, jaký má táta charakter, myslí si, že všechny peníze vkládá na pomoc Mexiku - a až roztrhaný kus šeku při charitativním večeru jí udeří do duše. Tady už to ale vůbec není komedie, je to něco, co se francouzskému humoru vymyká. Laura má jednu nemocnou ledvinu a potřebuje transplantaci... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Mam slabost na francuzsku tvorbu a zvlast na komedie,Dany Boon je stvoreny pre tento zaner,jeho ksicht len vidim a uz sa smejem,no nie je to len vtipne,ale ma to aj citlivu stranku,ktora ma aj trosku dojala,jednoducho povedane sa mi to velmi pacilo a nemozem hodnotit nijako inak ako za pat hviezdiciek...:-) ()

Reklama

Reklama