Reklama

Reklama

Mimořádná mláďata

(seriál)
  • Česko Neobyčejná mláďata (více)
USA, 2016, 6x44 min

Obsahy(1)

Odvážlivci: Tato mláďata jsou opravdoví odvážlivci. Uvidíte housata bernešky bělolícé vrhající se z útesu, bláznivá mláďata medojeda a výbušné malé kosatky.

Rodinní bojovníci: Varani komodští musí utéct před svou matkou na strom, aby je nesnědla. Lachtaní mláďata používají své mladší bratrance místo míče.

Amazonská mláďata: Zjistěte, která mláďata používají nejlepší strategie k přežití v amazonském pralese. Uvidíte maskovaného lenochoda i plachtící harpyji pralesní.

Vybíraví jedlíci: Této hostiny se mohou zúčastnit jen ti nejvybíravější jedlíci, včetně mláďat makaka červenolícího, která si solí brambory.

Australská mláďata: Uvidíte ta nejodvážnější mláďata ze země Oz, od skákavých klokanů po nebojácné krokodýly a roztomilé kunovce. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavný přírodopisný seriál zaměřený na mláďata, která už od malička jsou připravována na tvrdý život ve zvířecí fauně. Mláďata jsou rozdělena do deseti stupňů, přičemž např. ve druhém díle série jsou na prvním místě mláďata hyen, protože už v břiše matky se bijí a rodí se se zuby připraveny bojovat o své místo na světě. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama