Reklama

Reklama

Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai

(TV film)
  • Japonsko 黒崎くんの言いなりになんてならない (více)

Obsahy(1)

Akabane Yu má spoustu předsevzetí, aby změnila sebe i svůj život. S přestěhováním na studentskou kolej čeká nový začátek, ale nestačí vkročit ani dovnitř, když se nečekaně postaví Kurosaki Harutovi. Vše vyústí v ustřižené vlasy a v trest v podobě polibku. Od té chvíle je Yu nucena Haruta poslouchat, ale pomocnou ruku jí podá všemi oblíbený Shirakawa Takumi. (andiek05)

(více)

Recenze (5)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nana Komatsu hrála ve dvou filmech, které jsem s ni dosud viděl, vážně, takže její blbnutí a mangaidní charakter mi v tomto nevadily :). ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Tak tohle protentokrát ne. Ačkoliv mám středoškolské romance rád, tady jsem musel sáhnout po myši a trochu popohnat děj, v příběhu mi prostě nesedla Komatsu Nana. Už v Kinkyori Renai jsem z ní nebyl dvakrát odvázaný, ale tady mě skoro až vadila. Možná za to mohla její postava, ale to neustálé uhýbání pohledem, krčení, kuňkání či záhadné komíhání mě zvedalo ze židle. To se pak kluci mohli snažit jak chtěli, ale pro mě byl již film zabitý - slabé 3* (5/10) ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

A mně to tak strašné nepřišlo. Typická teenagerovská romantika, na odreagování výborné a dokonce se tam člověk i pobaví. Jen si při takových filmech říkám, že tohle asi reálný mladý Japonec/Japonka nezažijí. Většina z nich se přeci ve volném čase především učí... a ne randí? ()

Reklama

Reklama