Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Pavel prožívá prázdniny u babičky s dědou na vesnici a celkem se nudí. Rád by chodil s dědou na ryby, ale babička trvá na tom, že je příliš malý na brzké vstávání. A navíc se babička za svého chotě poněkud stydí, jelikož stále chodí ve velmi obnošeném svrchníku. Místní pionýři dostanou po dlouhém naléhání vlastní klubovnu. Záhy zjistí, že chatka má do klubovny hodně daleko a bude potřeba na ní značně zapracovat. To se podaří, ale do klubovny bude potřeba také nábytek. Pavel přichází s nápadem najít starý papír a hadry, odnést vše do sběru a za utržené peníze nábytek zakoupit. (Snorlax)

(více)

Recenze (7)

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, proč se mi tento naprosto zapomenutelný snímek, velmi silně konkurující na první místa nejstupidnějších bakalářských příběhů v jejich historii vůbec, natolik zaryl do paměti, že se ho nemohu přes 30 let zbavit. Budu asi muset navštívit svého psychoanalytika:-). Ale je potřeba popravdě uvést, že takoví lidé, jak předvedl R. Hrušínský, prostě jsou a nikdo s nimi nic nenadělá. Možná, kdyby film trval tak 2 minuty, šlo by ho považovat za vcelku zdařilý, zkrátka není tam co hrát. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Téměř) všechny bakalářské příběhy mají cosi společného – jsou o ničem. Stejně jako tahle nervydrásající venkovská story o tom, kdo a proč vyhodil starej vobnošenej hacafrak. Tady je i Hrušínský zbytečnej. ()

argenson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scény s Jaroslavem Moučkou a Martinou Hudečkovou vypadají jako nepoužitý vystříhaný materiál z Okresu na severu. Jinak vzácný důkaz, že i Mistr Rudolf Hrušínský přijal účast v kdejaké hovadině. Z mýho pohledu to zachraňuje akorát rozkošná Zuzana Burianová. Což je z celkový nestravitelný čtvrthodiny asi minuta a půl. ()

Reklama

Reklama