Reklama

Reklama

Recenze (3)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

"Kráska a kapalný muž", to nezní úplně jako áčkový film, že? No, a také není. Je to Hondova klasická hříčka, reagující varovně na nechvalně známý incident, kdy byla japonská rybářská loď smrtelně zasažena spadem ze zkušebního výbuchu vodíkové bomby. Film je napínavý, přitažený za vlasy, místy příšerně zahraný, a místy dost horrorový s fakt slušnou atmosférou. Saharu to zjevně docela baví, víc, než úplně stejné role vyšetřujícího v Godzillách apod., které natočil s Hondou potom. Jsem docela spokojen. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Iširó ma sklamal. Ani nie tak tým, že by mal nejakú nudnú, neobratnú réžiu, to som snáď v jeho filmografii zatiaľ neobjavil, ale tým, že natočil tak trochu ,,malý,, film. Viem, že nejde o snímok s nejakým prerasteným monštrom, ale hydromuži sú predsa len slabým odvarom. Ide o napínavé dielo v tých najlepších tradíciách, ale čakal som viac. Možno ,,pekelnejšie,, a deštruktívnejšie finále. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První půlka mi na Hondovy poměry přišla nezvykle napínavá a zajímavě gradující, ale čím déle to trvá, tím více se z toho stává klasický Hondův film, který je tentokrát ale plně "ochuzený" o jakoukoli přerostlou potvoru a místo toho zde je celkem originální monstrum. Ani to mi ale nestačilo k tomu, abych tu čtvrtou hvězdu dal, byť jsem to k ní tentokrát měl dost blízko... Tak snad příště, tohle mě od Hondy baví přece jenom víc, než ty jeho Godzilly a Mosury. Silné 3* ()

Reklama

Reklama