Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký raketoplán spěchá na pomoc ruské vesmírné stanici AVA, která byla vážně poškozena při střetu s rojem meteoritů. Zachránci netuší, že majitel vesmírné stanice je rozhodnut AVU zničit i s její posádkou, aby zakryl grandiózní podvody na akcionářích své firmy. Opakované pokusy o propojení obou korábů končí tragicky - a teď se stanice i raketoplán řítí vesmírem vstříc jisté záhubě. Poslední možnost pro obě posádky představují maličké záchranné moduly stanice. Startovní kódy k nim jsou však v rukou ruského majora, pracujícího pro zločinného majitele AVY - a jak se zrychluje pád obou strojů do prázdnoty, šance na záchranu jsou s každou minutou menší... (Řitka video)

(více)

Recenze (16)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

V ramci odpocinku, nebo unaveneho nocniho promitani si, je tenhle scifi kousek celkem v pohode. Jde samozrejme o becko se vsim vsudy. Jedine co mi nejak trosku vadilo je prolinani akcni casti odehravajici se na zemi a ve vesmiru. Meli nechat jen vesmir a ty pozemni akce upozadit. Pak by to bylo treba jeste o chlup lepsi. :) Jo, a je tam pekna pilotka raketoplanu Yvette Nipar. ;) 3- P.S.: jinak ten oranzovej plakat v hlavicce nepatri k tomuhle filmu...ale k tomuhle: http://www.csfd.cz/film/74038-stranded/komentare/ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tady mne ray trochu zklamal je to v podstate zrecyklovany scorpio1 se Speakmanem od a az po z hudba ukradena od Neala Acreho a nejenom pribeh ale i zabery dokazuji ze je to ten samej film jenom z jinym nazvem a hercema je v nem jenom jedna vec co mne totalne dostala asi zhruba po hodine filmu ale nebudu to prozrazovat jinak ray neni spatnej zetkar ale az moc velkej rutiner jeho filmy sou jak pres kopirak neni proste tak dobrej uletak Jako wynorski nebo Eyres a toto uz je moc velka recyklace i na mne jinak ten Dudikoff byl opravdu prisernej neskutecne namachrovanej to mne taky nasralo ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Na obal se ani nekoukejte, jako kdyby to bylo s úplně jinýho filmu, páč celý film se odehráva ve vesmírný stanici (kulisy jak z 80 let). Herecké obsazení jak už poznáte sami není žádná sláva, Dudikoff se tu zas xichtí celej film vážně a z jeho držky nevyjde ani žádná slušná hláška. To samý Ice-T, který se sice aspon snaží tvářit drsně, ale je drsnej asi jako bába v kauflandu. Každopádně film mi zase tak nevadil, pár "dobrých" scén se najde (teda spíš scén, který nejsou tak hrozný). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dost filmů tohoto režiséra je v tmavých barvách a hojně hodnoceno položkou -odpad- a to je pro mne lákadlo. Sehnal jsem si šest filmů a postupně se na ně podívám. První byl film Konec světa, následoval příběh Skleněná past, Superžralok, Zničující střet a Hadí stisk a teď Trosečníci vesmíru. CITÁT - Ruce vzhůru!!........ Na počátku je taková divná nezáživná přestřelka a automobilová honička. Nějak nebyla moc povedená. Ani úvodní titulky, které Fred Olen Ray umí, se moc nepovedly. O měsíc později. CITÁT - Zavolejte Američany......... Trikově to není zas tak špatné, hudba nic moc, herci normal a napětí větší než u filmů tohoto režiséra bývá zvykem. Jenže stejně jsem si nenašel žádného "hrdinu" a tak mě bylo jedno, kdo přežije a kdo ne. CITÁT - Držme se tématu.......... Byl to jen prostě průměrný příběh a zjistil jsem, že Fred Olan Ray prostě nedokáže pořádně vybočit z řady (Jako třeba Uwe Boll) a točí si stále to své. Jako by se bál předvést něco lepšího. Jeho filmy jsou velmi vyrovnané, ale nedosahují na post více jak 50% koukatelnosti. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserna nuda, ktora sa odohrava dejom vo vesmire. Postavy skratkovite a nudne, z hercov je snad znamejsi len Dudikoff /American Ninja 1/. No hroza za 5 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První minuty jsem měl pocit, že koukám na úplně jiný film, jelikož to celé začne akční přestřelkou kdesi v garáži. Pak se ale přesuneme do vesmíru a vypadne z toho laciné béčko, které má ještě lacinější kulisy, minimum napětí, kameru jak z horšího televizního filmu a hromadu nelogičností a pitomostí. Ten film by šlo lehce odsoudit, jenže on si nemá potřebu hrát na něco víc a díky tomu se jedná o poměrně snesitelnou podívanou na jedno zhlédnutí. Navíc pár hlášek mi zde přišlo celkem povedených a ve finále ta naivita působila i hezky. Dá se to - ale žádný zážitek z toho člověk mít nebude. 2* ()

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa to chce tvarit akokolvek seriozne, nepomaha nic. Teda urcite tomu nepomahaju viditelne lana, vdaka ktorym sa herci "vznasaju vo vesmire". Neskutocne zly, tupy a hlavne nudny film. Fanusikom sa ospravedlnujem, no mne sa to strasne nepacilo. ()

burton odpad!

všechny recenze uživatele

OUČ! Jsem mrtvá. Smíchy. Prostě jednou potřebujete vypnout a v klidu štrikovat a tak si pustíte náhodně nalezené scifi na jutubu. Dám vám na základě shlédnutí tohoto spektáklu pár tipů: ve stíhačce si nasaďte helmu ještě před startem a to bez blbýho ptaní. Když žárlíte na kolegyni kosmonautku, nelítejte s ní do vesmíru a když, tak s sebou neberte toho blba, co si ve stíhačce nechtěl nasadit helmu. O to spíš, že je to potápěč. I když jste jen disajnérka pilotních kabin a palubních knoflíků a náhodou vás pošlou do kosmu a nedají vám přístupové kódy k záchraně čehokoliv kdykoliv, rozhodně trvejte na tom, ať vám je dají. Záchranné skafandry NIKDY! nevyhazujte, mohly by se hodit. Joa vlastně nelezte do rakety, když víte, že se na to konstruktéři vyflákli a varujte všechny včas. Noa na konec jeden bojler: chcete slyšet nelblbější a nejtrapnější hlášky ze všech, pane? Tak se na to podivejte. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl. Ne zase tak špatný film, dokonce byly použitý i skutečné záběry raketoplánu. Pokud vynechám myšlenkový obsah scénáře a technologická salta (zejména v oblasti stavu beztíže), tak mě nejvíc naštvaly dvě věci: 1) řekl někdo, že Ice-T (ledovej čaj) snad umí hrát a 2) občas ty debilní řeči (např. při sváření nebo resp. svádění plechových plátů k trupu orbitální stanice). Čili já bych ten film o něco zkrátil a s ledovým čajem bych se odporoučel. Jo a za 3) matoucí obsah distributora. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Skončily závěrečné titulky a s nimi na dlouhá léta filmová kariéra Michaela Dudikoffa. Své loučení byl nucen spojit s pochybným talentem Freda Olena Raye a s velkou pomocí výstřižků s jiných vesmírných filmů předstírat, že je tím nejlepším vesmírným záchranářem. Všichni víme že není, ale přesto mírné zlepšení od nejlepšího námořníka/stavitele zachraňujícího ponorky pociťuji. Vlastně si snad i říkám, že když vezmu v potaz, co Michael předešlé roky točil, dá se Stranded považovat za určitým způsobem patřičné rozloučení. ()

Himbajz odpad!

všechny recenze uživatele

vydržel jsem to jenom proto, že jsem si do tabletu dal jinou kartu a jinej film jsem neměl. Ten stav beztíže je opravdu maso :-). A komické je pozorovat, jak venku v prostoru někdo jako levituje, ale za sklem v raketoplánu mají normální gravitaci. To mě rozervi na dva kusy :-). A bezvadně umírají po zásahu kulkou. Takovéto: ááách - pohled do kamery a spadnutí na zem :-) :-) ()

ian.draco 

všechny recenze uživatele

Gravitace verze 0.5. Stejně nudné, ale dokoukávalo se to trošku snázeji. Dalo by se dát i méně, ale jsou mnohem horší filmy. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Tady cením akorát snahu za film a že ve filmu hraje pár známých hereckých jmen ,jinak je to slátanina bez efektů,slabých hereckých výkonů a mizerným dějem. ()

Reklama

Reklama