Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Recenze (319)

PeterJon

všechny recenze uživatele

Už to nie je nostalgické retro ako prvý diel, ale realita v internete. Podaná zaujímavým spôsobom, aj deti tak môžu lepšie pochopiť svet internetu. Zaujalo ma napr. že keď kliknem na odkaz, tak príde virtuálna kabína, ktorá ma vezme do sveta tej stránky - tak ako Ti v realite naozaj vezme pozornosť. Dosť som bol ale ohučaný z Venelope a Ralpha. Prvý diel obsahoval viacero vsunutých reklám na známe značky, tu sú snáď všetky ako eBay, Amazon, Facebook, Google a do očí bijúce. ()

DoubleJack 

všechny recenze uživatele

Jedničku mám strašně rád a patří mezi moje vůbec nejoblíbenější animáky. Dvojka začne příjemně a naváže ve stejném kouzelném duchu jako končila jednička. Úvod super, hlavní zápletka OK - ale jak čas utíká, jakoby se ztratila nit a děj se stane jen sbírkou klišé, které jsme viděli už několikrát. Kouzlo jedničky byla v tom, že šla na dřeň a položila si otázku, "jakou cenu má přátelství". Ukázala nám, že dokážeme být tím, kým chceme. Dvojka si pokládá velmi podobné otázky, ale bohužel nedojde ani do poloviny hloubky, co jednička a velmi brzy se z ní stává relativně utahaná a rozsekaná záležitost. ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele

Never gonna give you up Never gonna let you down Never gonna run around and desert you Never gonna make you cry Never gonna say goodbye Never gonna tell a lie and hurt you (Musím psát více?) ()

geo311 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu pro případ, že by druhá půlka filmu byla třikrát lepší než první. Ale nešlo to dokoukat. Rozhodně nepatřím do cílové skupiny, ale zároveň nechápu, kdo má tvořit tu cílovou skupinu. Každopádně mi jich je upřímně líto, ať už jsou to batolata, školáci, puberťáci, dospělí, nebo důchodci. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je to lepší než přecukrovaná jednička, ale vyžaduje větší pozornost a taky znalost fungování spousty internetových zákonitostí. Nebo-li: cílí úplně na přesně stejné publikum, které od prvního dílu zestárlo o šest let. Takže trefa. ()

OJan 

všechny recenze uživatele

Už trochu slabší než jednička, ale stále to má dobrou animaci a i když je příběh trochu slabší tak je to pořád koukatelné. |70%| ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Přes neduhy způsobené převážně vysokou laťkou, kterou nastavil první díl, jsem se nakonec dobře bavil a dokázal jsem se překousnout i přes zbytečně delší stopáž, která může u někoho způsobit nudu. Jenže prostřední pasáž jede jak má a vyrovnává kvality dílu prvního, včetně bombardováním easter eggů jak o život, jen ke konci film trošičku ztratí dech, ale nahradí to fantastickým finálem, jako v prvním díle. Proto s dalším dílem nemám sebemenší problém a rozhodně bych neřekl, že by tento díl prvnímu dělal ostudu. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Nevím pro koho je film určený, pro naši rodinu asi ano... Svižné, barevné. Hvězda dolů za Vanellopinu zradu Cukrkár! 😉 ()

DragonDustCZ 

všechny recenze uživatele

Dle mého důstojné pokračování. Film je zábavný a hýří vtipy. Libila se mi část, kde Ralf přichází do internetu, což je pro něj úplně jiný svět. Ale od půlky filmu se zdá jakoby příběh zamrzl a od jednoduchého a úžasného prvního filmu se velmi vzdaluje. Tudíž pro mě velké zklamání. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Pokračování neobvyklého animáku, kterému v druhé polovině trochu dochází dech. První půlka je krásnou ukázkou jak funguje internet jako celek a jak moc je všechno jen spousta ničeho zabaleného do krásného obalu, a určitě funguje mnoho nápadů a vizuálních stránek, stejně jako dává i docela smysl příběh, ale v druhé polovině, přesněji od vypuštění viru, jakoby se na tom podílel jiný tým, nebo přešli na jiný styl vyprávění. Je to pořád zábava a je to pořád animák který vyčnívá nad mnohými dalšímy, ale přece jen bych si odpustil až tak moc temnou atmosféru druhé poloviny, i když tu hodně ale hodně drží seskupení princezen a jejich záchrana Ralpha. To prostě musí vymýšlet někdo geniální, protože tohle prostě nikde neuvidíte :) Nové postavy jsou fajn, skupinka závodníků je taky fajn, všelijaké postavičky z internetu krásně ukazují nesmyslnost všech těch internetových věcí, které nikdo nepotřebuje ale jsou všude a jsou otravné. Dal bych hezké 4 hvězdy, i když jsou takové slabší, a nemůžu se úplně rozhodnout, jestli bych chtěl 3 díl, nebo jestli by nebylo lepší se dál už nesnažit, protože jak už jsem psal, tak ta druhá polovina byla slabší. Každopádně se jedná o velmi slušné pokračování, které prvnímu Ralphovi ostudu rozhodně neudělá. ()

Kethryn 

všechny recenze uživatele

Prvý diel mi prišiel vtipnejší, ale pokračovanie Ralpha nezaostávalo o veľký kus. Rovnako ako v prvom dieli, animák odovzdal aj nejaké to posolstvo a celkový dojem bol slušný. Neuveriteľne mi to pripomínalo film Ready Player One tými všakovakými odkazmi na rôzne postavičky a diela. Milé, miestami vtipné a celkovo požívateľné. Avšak niečo mi na filme v kine neuveriteľne prekážalo... Videorecenzia v mojom profile. ()

Tommy_Walker 

všechny recenze uživatele

''I Gave me mummy a cake, she turned into a big bear, my auld yin tried to do her in and if that's not a pure mess i dunno what is.'' Představte si líbezný skotský slang princezny Meridy a máte na světě nejlepší scénku. Oproti jedničce je pokračování trošku slabší, ale co ztrácí na příběhové lince to doplňuje velkou spoustou easter-eggů. Za mě Ralfovi nejvíce škodí poměrně dost velká stopáž. 113 minut je na animák opravdu až moc. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapivě lepší než první díl. Vtipnější, více akce, větší zapojení pohádkových či komiksových postav i skvělé hity. Hodnotím za lepší tři hvězdy - 70%. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které sice nepřekoná boží první díl, ale stále je to velmi silná podívaná. Gagů, fórků, narážek, nápadů to má stále nepřeberné množství. A fungují zcela na jedničku. Hrozná škoda, že poslední třetina příběhu již není zcela funkční a je to i trochu uměle naroubované, ale přesto druhý díl funguje a přinesl co jsem od něj očekával. 7/10 (Kino) ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Viděno v angličtině, vtipy výborné, osobně mě přišlo zaměřené více na (skoro)dospělé publikum než na děti. A titulková scéna je GENIÁLNÍ. ()

Ereniss 

všechny recenze uživatele

Teď, co mám syna, dostanu se k filmům, na které bych se asi normálně nepodívala. Raubíř mě ale příjemně překvapil, a i když jsem to s klukem viděla asi stokrát, pokaždé přijdu na nějaký nový vtípek. ()

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama