Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 10

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Recenze (319)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť celkom dobre našlapaná animovaná jazda, ktorá síce oproti jedničke pokulháva v niektorých smeroch, avšak stále sa na to dá pozerať a je tam možstvo nápadov, ktoré proste neomrzia. Sekvencia s Disney štúdiom perfektná a jednu hviezdu jednoducho musím pridať za úžasnú potitulkovú scénu so zajacom, to proste nemalo chybu. 70 % ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamanej, první díl byl vynikající a originální. Tady i po přidání nové zápletky což je internet, se i přesto nepovedlo mě zaujmout. Zkrátka nic z příběhu a zápletky mě nezaujalo. Jediné co si zasloužilo tři hvězdy, byli všechny pohádkové princezny pohromadě. ()

stihac10 

všechny recenze uživatele

Nudný, předvídatelný příběh, násilné použití ostatních Disney princezen, pobavilo jen pomrknutí na Star Wars a triko Just Let It Go, Rebelka, scénka mezi konečnými titulky... Kouzlo je pryč.. 5/10 ()

Nemooo 

všechny recenze uživatele

První díl mě bavil o něco více, ovšem i dvojka má něco do sebe.. Plno nápadů a srandy i pro dospělé 😉 ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Plynulé navázání na jedničku, která ale není podmínkou. Pochopí to i ten, který první díl neviděl. Opět velice hezké. Nudné to rozhodně nebylo. Celý film se točil kolem přátelství a cestou za svým snem, takže rozuzlení zase dojemné. Navíc je k našim známým hrám připojeno ještě něco nového, co skýtá spooostu možností, což taky ve filmu krásně využili. Nějaké děti vedle nás v kině se ošívaly a nebavilo je to. Ale my starší jsme si to užívali. Rozhodně doporučuji těm, které si jednička získala, že vám to "chuť" jedničky nezkazí. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

A to som si pred pár dňami myslel, že Isle of Dogs Wesa Andersona bude najoriginálnejším animákom tohto roku. Kam sa hrabe Rodinka Úžasných 2 (ale nehovorte to môjmu o pár mesiacov mladšiemu "Ja"). Tak nápadmi sršiaci film, útočiacich na vás zo všetkých strán a pri tom udržiavajúci logiku a konzistenciu deja sa v súčasnosti len tak nevidí. O to viac, že až na posledných cca 15-20 minút, film vlastne nemá záporáka. Postavy putujú, objavujú nové veci a prekonávajú rôzne prekážky, kým diváci im držia palce, a to detskí, rovnako ako aj dospelí. Mnoho odkazov sa dá nájsť nielen v pozadí pribehu či medzi riadkami, ale aj v originálnom dabingu (Buzz Lightyear nahovorený Timom Allenom či Groot Vin Dieselom). Pridajte veľa humoru, skvelú hudbu a animáciu a iste odpustíte trochu klišé ku koncu. Pre mňa určite najlepší animák tohto roku (zatiaľ, ešte som nevidel nového Spideyho) a dokonca lepšie ako prvá časť. Ralph, break the Oscars! 9/10 ()

Dr_Berry 

všechny recenze uživatele

Druhý díl s nejmilejším záporákem a holčičkou s chraplákem Veroniky Žilkové. Dvojka není na stejným levelu jako jednička. Přesto je zábavná a může se zařadit mezi ty lepší animáky. Kde jinde si vlastně uvědomíte, že všechny disneyovský princezny jsou zralý na cvokaře? Kde jinde uvidíte, že pro jednu z hlavních postav je největším snem být v gangu a mít tetování? Je to zábavný a akční animák, který neskrývavě říká dětem, že si můžete vydělat balík prachů na youtube pomocí lajků. Sláva budoucí generaci. Prostě super animák, který je hlavně o tom, že nejlepší přátelé nemusí mít nutně stejný sny a zájmy. ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

Cim dal casteji premyslim, jestli se dnesni animaky toci pro deti nebo pro dospele. Mam totiz pocit, ze pro deti je toho v nich cim dal min. Mame tady spoustu podprahovych scen a popkulturnich odkazu, ktere dle meho soudu nejsou deti (mineno +/- 10-12 let) schopny vubec zachytit, natoz nejakym zpusobem zpracovat. Kdyz se na to podivam s odstupem, opet vidim ten filmarsky um, kdy jsou tvurci schopni vest dej paralelne ve dvou rovinach - v detske a dospelacke, pricemz se obe generace bavi a nakonec vsichni odchazeji z kina spokojeni. A to je duvod, proc animaky vydelavaji takove prachy oproti klasickym filmum. ()

othoson 

všechny recenze uživatele

Dvojce Raubíře nelze upřít jednu věc: Jde o první film,kde se spojily všechny princezny Disney v něco jako Avengers :) ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie príbehu o klasickej arkádovej hre Wreck-it-Ralph, dokonca o jednu hviezdu lepšie ako prvotina. Vynikajúce nápady, humorné vsuvky, kreatívne stvárnenie vnútra 'internetu', zjavne veľmi drahá produkcia a efekty, ktorá sa však vyplatila. Škoda patetického a zdĺhavého záveru. Zabaví aj deti, aj dospelých. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Užvaněná Vanilopka von Šmak se nezbavila pixlexie, ale alespoň ubrala na otravnosti. A hned to bylo lepší! Dvojka „Raubíře Ralfa“ se mimořádně vyvedla. Po nutném rozjezdu, nezbytném kvůli hlavní zápletce (ano, jde o rozbitý volant už nevyráběné hry s Vanilopkou) nás animátoři a scénaristé na houbičkách přesunou do „internetu“. A je to fakticky labužnická podívaná. Nechápu, co tady všichni škarohlídi v diskusích řešej. Je to rodinnej animák, na pakistánskou nezávislou kinematografii měli jít jindy a jinam. Naprosto potěšily stovky drobných vtípků a odkazů (Disney, Marvel, Stan Lee…), finále trošku přepálené, ale co naplat to je povinnost. A jelikož je to Disney, tak se musí zpívat…brrr. To byl nehezký moment…ale co chcu, jedu 40 gumy a 50 na dohled…děti to určitě mají rády. Jednička byla parádní a dvojka rozhodně nezaostala, dávám pěkných 85%. ** Doporučuji recenzi Spiker01 ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Celkom solídne pokračovanie, ale dúfam, že trojka už nevznikne. Dva filmy na toto téma bohate stačia, pretože sa použili a vyčerpali všetky nápady, ktoré boli. "Ralph búra internet" je slušné odrozprávanie pokračovania príbehu o postavičkách z videohier s veľkou porciou vtipov. Väčšinu z nich ale deti nepochopia. Film je príliš dlhý, na to zápletka veľmi jednoduchá. Skáče sa tu z jednej webovej stránky do druhej, ale je toho príliš moc. Tá Disney stránka je čisto reklama na rôzne značky, ktoré Disney vlastní. Prekvapilo ma a aj potešilo, že sa film netočí len okolo nej. Za mňa 62%. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Překvapivě skoro stejně dobré jako první díl, i když první cca 1/4 filmu trochu drhla a nebavil jsem se až tolik... s návštěvou Internetu se to rozjede, a zvlášť scéna Disney princezen je takové dokonalé guilty pleasure :_) Jen závěrečné titulky byly mírné zklamání, protože ty stylizované do časů 8bit pixelové grafiky z prvního Ralpha jsem miloval. Takže tentokrát o něco slabší 4/5, o malinko slabší než první film, ale pořád je to jízda ;) ()

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama