Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Recenze (319)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Svět internetu je fajn, plno příjemných narážek. Ale jinak je scénář slabý, v podstatě nic extra se neděje a na konci je standardní omáčka. Vtip taky trochu došel a vůbec je to celé...eee...nudné. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Jedničce se to nevyrovná, ale tvůrci se s odkazy na současný internet poprali opravdu se ctí a určitě se někdy podívám znovu, protože mi jistě spousta věcí unikla. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Ralph těží z velkého Disney kolosu a jejich značek, ale bohužel sám o sobě toho moc nenabízí. Internetový svět je vyobrazen hezky a vcelku i logicky pro malé děti, ale filmu chybí trochu silnější příběh či poselství pro nejmenší a hlavně humor, který je už dnes u animáků silným standartem. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Oproti #1 prostě posun. Jako kdyby autoři počítali s tím, že diváci jsou o 7 let starší a tak vědí co znamená "vydělávat peníze na internetu" nebo "bidovat na ííííbeji". Tuna popkultrurních odkazů prostě padne na úrodnou půdu. To ale neznamená, že na mladší se zapomnělo (dětsky naivní je to stále dost). Osobně neberu #2 jako slabší, spíš s respektem k věku diváka, který #1 viděl a pamatuje. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Raubíř Ralf je prima týpek, co se kámoší se sladkou holčičkou. Super. Co se děje s postavou ze hry, kterou vypneme? Rozhodně dobrý nápad. Jednička mě bavila natolik, že jsem se na dvojku celkem těšila. Ale Musím říct, že Ralf nemá na internetu co dělat. Vanilopka by měla zůstat divokou princeznou mezi lízátkama. Online svět buď není pro roztomilé postavičky stvořený, nebo tvůrci v tomto případě selhali ve své podstatě. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

1. díl Raubíře Ralpha je fenomenální a doporučil bych ho zhlédnout každému, no a proto jsem se tak trošku bál, že 2. díl nedopadne moc dobře. Naštěstí to dopadlo víc než dobře. 2. díl má obrovský problém s délkou a to je ten největší důvod, proč jsem mu dal 4 hvězdy. Film by si zasloužil i v klidu 5 hvězd ale ta délka filmu je tak dlouhá, že to prostě nejde dát ani kdybych chtěl. Podle mě by v pohodě stačilo nechat filmu stejnou délku jako měl 1. díl jasně nebylo by tam dost fajn scén, ale to bych možná i přežil, kdyby tam těch pár scén nebylo. Internet v Ralphovi byl neuvěřitelný a nejvíc jsem si užil to prozkoumávání internetu a dark webu. Vtipy ve filmu byly docela fajn a párkrát jsem se i zasmál, Ralph a Vanilopka byly zase skvělý a moc jsem si je znovu užil, nové postavy byly zajímavé a někdy i zábavné. Emoce fungovaly, animace byla skvělá, příběh byl takové někdy klišé jinak byl dost povedený, reklamy ztvárněné ve filmu byly super. Ve filmu se mi i dokonce líbili princezny od Disneyho SPOILER! a na konci jsem si je asi úžil s jejich schopnostmi nejvíc. No Ralph se podle mě hodně povedl, ikdyž jsem čekal podle všech těch trailerů něco fenomenálního a možná i lepšího než byla jednička, ale tak to jsem asi chtěl moc. Ralph se povedl a to je hlavní 4 hvězdy. 8/10 ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"If you leave your game, stay safe, stay alert, and whatever you do, don't die! Because if you die outside of your own game, you don't regenerate. EVER! Game over." ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Opäť super ako aj prvá časť. Kopu vecí síce pochopia skôr starší ako deti, ale o to ide, aby to bol film pre celú rodinu. Držal som tento film na HDD pár rokov, kým ho dcérka bude môcť pochopiť a dočkal som sa. Zabavili sme sa, malo to nejakú tú klasickú nosnú myšlienku, super animáciu a originálne spracovanie čo sa týka vizuálu, takže za mňa pekné štyri hviezdy. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Raubíř Ralf a internet dokázal úspěšně navázat na svůj první díl, a to především v rámci originálního zpracování, tentokrát internetu, přičemž tvůrci dokonale využili Disneyho bohatství. Horší už je to s příběhem, který je zbytečně okleštěn na vztah dvou hlavních postav, a to i přesto, že se jich ve filmu objeví opravdu mnoho. Dospělý se pak v závěru filmu možná zamyslí nad tím, jestli by přátelství Ralfa a Vanilopky v reálném světě mohlo vůbec fungovat. V tomhle ohledu dvojka jejich vzájemné pouto z jedničky poněkud nešetrně pošlapala. Stále jde však o zábavnou podívanou, která se v Disneyho animované sbírce neztratí. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně horší než jednička. Scénář se nakonec svezl na ohraném tématu, což filmu u mě uškodilo nejvíc. A jak už někdo psal, v Disney světě pecka, z dělání si legrace z Youtube videí mohlo dopadnout líp, i když možná to zabil dabing. Musím ale tvůrce pochválit za ztrvárnění internetu. Zájímalo by mě kolik nápadů a námětů bylo nakonec zamítnuto, aby byl nakonec použit tento, který byl velice kreativní a za mě palec nahoru. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Kina teď drancují draci ale internet si podává raubíř Ralph. Film má co říct a je i vtipný ale měl možnost si to víc užít a toho nevyužil. O něco horší než první díl ale furt zábavný animák. 70% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Napodruhé už za 4. Jedničcce se to dějově asi nevyrovná, tohle pokračování ale boduje hlavně těmi skrytými fórky a tunou nápadů (princezny, závod v masakrech!). Boží potitulková scénka. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Slabší jak první díl ale opět povedený animák, kterému chybělo pouze originální znění. Ten český dabing občas dokáže být zabiják filmu. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Druhej díl se mi líbil možná ještě víc než první. Vtipnejch situací je tu pořád hromada, prostředí internetu promyšlený, zajímavý, navíc jsem docela rád, že se (narozdíl od prvního dílu) odehrával děj jinde než v tom přeslazeným závodišti. Odkazy na ostatní filmy z Disneyho tvorby taky mile potěšily. Jenom mě snad moc nebavil závěr (s naklonovanejma Ralfama) a Vanellopka mi je pořád spíš protivná než sympatická, ale co už. Na velmi slušný 4 hvězdy to stačí s přehledem. ()

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama