Reklama

Reklama

Donten ni warau

  • Japonsko 曇天に笑う (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Donten ni warau se odehrává v 11. roce éry Meidži v době, kdy narůstá nespokojenost s rozhodnutími vlády, rychlou westernalizací a zrušením samurajské třídy. Aby se vláda vyrovnala s narůstající kriminalitou, rozhodne se otevřít nové vězení. Převážení vězňů do této nové věznice dostanou na starost tři bratři z rodiny Kumó a samozřejmě to nebude nic snadného a přímočarého. (Zíza)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to nepřehledné s tolika postavami se během 94 minut opravdu nedá s nikým sblížit, ani si ho oblíbit. Nemluvě o tom, že trojice bratrů je docela nesympatická a vévodí tomu Ten hraný Fukuši Sótou, který tady úplně zapomněl, jak se hraje. Vlastně nejlépe mu jde kamenný výraz, kdy se nemusí hýbat. Projevení nějakých emocí? Nope. A pak na vás prostě hrnou všechno možný, vy nemá chvilku se s tím pořádně srovnat, takže není těžké ztratit pozornost – přestane to bavit. Akce je průměrná. Hudba taky, občas tedy mile překvapila. Kostýmy asi to jediné zajímavé, ale to prostě nestačí. Nuda. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám a tak jsem si pravděpodobně neužil film tak, jak bych měl, protože jako neznalého diváka mě Donten ni Warau neoslovilo. Jak děj, tak postavy šly tentokrát mimo mě a než jsem se nadál, tak byl konec – 2* (5/10) ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama