Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhý den šerifa Billa Jordna (John Agar) začíná stavbou šibenice pro nájemného vraha Sama Halla. Celé městečko se sází, zda na té šibenici také Sam večer skončí, protože místní farmáři ho chtějí zlynčovat jako vraha a dobytkáři osvobodit za prokázané služby. Ale je tu šerif, který ctí právo, nová šibenice a blížící se západ slunce. (Jezinka)

(více)

Recenze (8)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejnormálnějších a nejpřirozenějších westernů, které jsem viděl. Byl tak civilní a dobře zahraný a nemusely být přítomny ani hvězdy.! ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Přespříliš skicovitý, chatrně komponovaný rodokaps s poměrně mdlou hudební i výtvarnou dimenzí. Bez patřičné atmosféry a napětí se v něm současně zplošťuje svět divokého Západu na (nečtivou) papírovou kulisu a příběh se zdá uplývat samovolně, odevzdaně a nudně. Vyzdvihl bych jen psychologicky prokreslenější ženské hrdinky. Jinak by na film bylo možné zapomenout. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost na kratičkou chvíli zhlédnout Clinta (bylo mi jasné, že se jen někde mihne) v počátcích jeho kariéry. Jiný smysl pro mne tahle westernová jednohubka neměla a ani jej nenabídla. Postavy jsou dobře propletené a je jich dost na to, aby se stále něco dělo, ale i přesto, mě tento snímek nesmírně nudil. ()

Jezinka 

všechny recenze uživatele

Napěchovaný příběh od slunce východu do slunce západu. Ten obrat některých postav na konci byl moc rychlý tj. výjimečně by trocha delší stopáž nevadila. Někde se tam má mihnout i Clint Eastwood, ale tak pozorná nejsem. ()

donnovann 

všechny recenze uživatele

Cilnt Eastwood ve svém prvním westernu, ovšem jeho čas přijde o pár let později, kdy tento žánr jednou pro vždy změní. Snímek mě nevzal a působil zcela nezáživně, finále bylo docela zajímavé bohužel film jako takový nezachránilo. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Na tu dobu docela slušný western,šerif má v base padoucha kterého mají večer oběsit ale město je rozděleno na dvě bandy jedna ho chce vidět viset a druhá ho chce osvobodit a šerif má co dělat aby to zvládl ,herecké výkony docela dobrý,jedna větší přestřelka nic moc a v malým štěku na začátku se objeví C.Eastwood. ()

Reklama

Reklama