Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

BlackHood 

všechny recenze uživatele

OMG TO BYLO BOŽÍ!!! Skvělé akční scény na jeden záběr, krásný vizuál i poutavý příběh. Hezčí akci jsem ještě nikdy, opravdu nikdy, neviděl. Skvělé! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Japonsko slušná akční řežba, která je příjemně stylizovaná a natočená především na jeden záběr. Film je více méně o válce 5 gangů, kde všichni bojují o město a řežou se v ulicích bez pravidel, tedy baseballky, nože, láhve a samozřejmě pěsti s kopačky. Je zde spousta zajímavých postav, všichni mají zajímavé účesy, dobré značkové hadry a téměř každý zde ovládá alespoň 3 bojová umění, proto je problém si vybrat vůbec hlavního hrdinu, což mi celkem vadilo. Trošku mě překvapilo, že první akce se objeví až ve 40. minutě, což výrazně ubírá na tempu, ale když na ní došlo je se opravdu na co koukat.Za Finální duel 3 vs 1 by se nestyděli ani tvůrci Berandalu. Mrzí mě, že akce nebylo trošku více jinak jasná pětka. Martial arts fanoušci zbystřit. Dobrá záležitost.80% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá, drsná akčárna, u které máte pocit, že se jedná op něco, co by skutečně mohlo probíhat v ulicích, ale zároveň je to pěkně stylizované, takže to na vás působí takovým zvláštním skoro až karikujícím dojmem. V konečném důsledku to ale ničemu nevadí, příběh zde je, film odsýpá, dobře se nato kouká. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama