Reklama

Reklama

Mordparta - Série 2

(série)
Česko, 2017, 7 h 23 min (Minutáž: 55–58 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Kamera:

Martin Rau

Hrají:

Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bartoška, Jiří Bábek, Josef Vrána, Jan Novotný, Viktor Limr, Kristýna Frejová, Pavel Řezníček, Anna Fialová, Jiří Štrébl, Vilém Udatný, Ondřej Malý (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zabil se sám, ale byla to vražda." 2. série mě bavila o kousek víc než ta první, ale zase nedisponovala tak výtečnou epizodou, jakou byla Převýchova. Nicméně epizody Potomek, Řešení a zejména Klášter mě docela zaujaly, ale na vyšší hodnocení si netroufnu, protože k tomu nemám flešku, kód a ani oprávnění od vedoucího. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminální seriál, který svou dynamikou měl slušně našlápnuto. Z mého pohledu však byl příliš roztržitě překombinovaný, zmatečný, kdy jsem velmi často tápal, kdo že to je na scéně a co má za pohnutky, s hromadou nelogických chování a jednání postav. Škoda, za mne slabší průměr. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejná bída jako první série, možná ještě o kousek slabší - krimi příběhy o ničem, vedlejší linka prohlédnuta na začátku série. Nic se nezměnilo k lepšímu, naopak chybí moment překvapení a lepší scénář. Občas to byla naprostá slátanina. ()

oiuoiu 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen 2 díly. Pokud v kriminálce slyším, kterak amatérské dialogy dokonce snižují srozumitelnost příběhu, inu - dlouho to nevydržím. ()

Reklama

Reklama