Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. případ: vražda soukromého detektiva, místo činu: sídlo rodiny Reinerů Majitel stavebního impéria Stanislav Reiner, odchází z vedení rodinné firmy a chce do čela jmenovat jednoho ze svých synů. V den jmenování nového prezidenta společnosti je však na pozemku nalezena mrtvola, jedná se o soukromého detektiva. Kdo si ho najal? Co měl odhalit? (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Můj život je souborem rozhodnutí Stanislava Reinera staršího. Nemám zájem být loutkou i po jeho smrti." Jistě je složité být potomkem magnáta, ale tady jde o vraždu zahradníka. Spíš tedy opraváře internetu. Nebo soukromého detektiva? Ono je to vlastně docela zamotané a mě se to celkem líbilo, protože bylo co vyšetřovat, rodinná pouta Mordparty tentokrát nedostala moc prostoru a postava Radačínského mě začala zajímat svou nejednoznačností. To je proti 1. sérii celkem posun, takže jsem zvědavý, jak dlouho to vydrží. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové prokombinované, s návazností na předchodí sérii, že kdo neviděl nebo si nepamataje, tak se místy docela ztrácí a to docela ubíralo na zajímavosti, jinak solidního krimi případu. Slabší tři hvězdy. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....príbeh hodne jednoduchý a riešený na pozadí osobných problemov detektívov,ktoré zatláčali do úzadia detektívny príbeh.....pozitivom bola premena Radačinského - z chrapúňa sa črtá sympaťák - aj vizáž má upradovanú.....uvidíme či taký ostane alebo to len hrá....jeho predstaviteľ to hrá výborne.... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl druhé série začíná tam, kde jsme skončili v posledním dílu první série: Plánková je puštěna z vězení, přivítá ji stará parta jen s tím rozdílem, že už jim nevelí původní velitel Jiří Bábek, ale David Máj (nadporučík Radačinský), který je na všechny kolem nečekaně milý a příjemný. Plánková hned začne řešit svého manžela, který je ve vězení za vraždu (kterou nespáchal), zbytek týmu řeší nález zavražděného muže v sídle bohatého podnikatele.  Celkem ucházející díl, ale tempo pomalé, některé dialogy otravné a zbytečné. Podprůměr, i když docela příjemný. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek druhé řady vysoko nad průměrem produkce primy. Samotný kriminální případ patřil taky k těm nejlepším, tak uvidíme. Za Bartošku dávám polovinu hodnocení, ten chlap je borec. ()

Reklama

Reklama