Reklama

Reklama

Obsahy(1)

2. případ: vražda vrtného technika, místo činu: lom na těžbu uranu Bohdan Mauer, majitel lomu na těžbu žuly, objevil, že se na jeho pozemku nachází ložisko uranu... a od té chvíle má už jen problémy. Práci sabotují aktivisté, blokují lom, ničí stroje... a jednoho dne Mauer nalezne mrtvolu jednoho svého zaměstnance. Kdo ho zavraždil? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Uranový důl chtěl by jenom vůl." Tak se nám Mordparta vrátila ke kořenům všeho zlého. Vyšetřovatelé při prohlídce obydlí vyhánějí nezúčastněnou osobu, šlapou technikům do stop, nezatěžují se zapisováním si údajů o oběti, nemají kde bydlet nebo si šetří soukromé věci. To je fajn, že si někdo dovolí dělat takovou srandu z pomáhačů a chráničů, ale mě to zkrátka nebaví. Postrádá to totiž špetku věrohodnosti i zábavnosti a o totožnosti krysy snad ani nelze pochybovat. Snad jedině kdyby logika pod hrozbou střelné zbraně předvedla nějaký nečekaný zvrat, ale to už bych taky nemusel rozdýchat. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem slušný detektivní příběh o vraždě muže v lomu. Otázkou je, zda to byl manžel jeho milenky, nebo protestující aktivisté nebo někdo úplně cizí. Nakonec to dopadlo tak, jak to divák tuší hned od začátku. Pokračuje linka kolem Vokušové (Plánková) a její snahy o očištění svého manžela, pořád nevíme, proč je Radačinský (David Máj) jmenován na vedoucí pozici mordparty a v úplně závěrečné scéně se dozvíme, že mord, který se vyšetřoval celou první sérii a kvůli němuž sedí Vokuš ve vězení, má něco společného s jedním policistou na oddělení mordparty. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že z ekologických aktivistů se dělají dobrý magoři, kterým je třeba se vysmívat i na Primě. Ale jinak celkem solidní krimi případ, ale nějak mne to přestává bavit. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná by se chvilku dalo přemejšlet o třetí hvězdě, ale fakt jenom chvilku. Druhá série úspěšně navazuje na tu předchozí, kdy jsme mohli sledovat hlavně osobní problémy hlavních hrdinů víc než vyšetřování případů. A v tomhle díle mě rozsekalo, když soudní lékař konstatuje, že obět´ měla těsně před smrtí nechráněný pohlavní styk, přitom zavražděnej vyleze z postele po muchlovačce oblečenej. Mordparta se tak stala prvním seriálem, kde se šuká přes trenky. ()

Reklama

Reklama