Reklama

Reklama

Obsahy(1)

4. případ: smrt vedoucího motivačních seminářů, místo činu: hotelové konfrenční centrum Ivo Höst už léta jezdí po republice a přednáší o tom, jak čelit osobnímu vyhoření, jak prožít život naplno. Po jedné takové přednášce je ráno nalezen v hotelovém pokoji mrtev. Může za jeho smrt někdo z účastníků semináře, nebo je to osobní pomsta? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Spěchala jsem. Už Vám někdy zavolali, že Váš muž byl zavražděnej?" Tak to snadno vysvětluje cestu z Brna do Prahy po okrskách za necelou hodinku, protože já to běžně jezdím za dvacet minut. On ten případ mrtvého Motivátora je vůbec zapeklitý, podezřelý je snad úplně každý a přesto to moc nefunguje. Jak by taky mohlo, když někdy je třeba povolení k vstupu do bytu, jindy zase není a překombinovanost zápletky působí až směšným dojmem. Nicméně chvilka, kdy Radačinský "dělá" dojem, byla vtipná a postava Vědmy zase docela zábavná. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z řady naprosto pomalých a nic neříkajících dílů, kde krimi zápletka je o ničem. V druhé dějové linii jen víme, že Radačinský pokračuje ve spolupráci s padouchem a hledají SD kartu, kterou už mezitím má Vokušová. To je tak asi vše. Podprůměr. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta zápletka s ruským mafiánem, která se táhne každým dílem je už otravná. Tady všechno předčilo vniknutí a špionáž do Radačínskýho kanceláře, to bylo žůžo. Tenhle díl za mě neměl moc daleko k odpadu. Hlavní postavy jsou tak naivní, že asi začnu fandit hlavnímu padouchovi. No ještě že už všichni dopředu víme, že dobro zvítězí nad zlem. Ale já budu koukat až do konce, třeba mě tenhle seriál ještě obohatí něčím, co jsem neviděl (myšleno ironicky). ()

Reklama

Reklama