Reklama

Reklama

Obsahy(1)

6. případ: vražda galeristy a majitele aukční síně, místo činu: galerie Chystá se aukce obrazu, o kterém se nevědělo od konce 2. světové války a odborníci ho považovali za ztracený. Nejasná historie tohoto díla a dohady kolem skutečných majitelů přilákají velké množství zájemců... a zdá se, že jsou I důvodem k vraždě Samuela Beckera, majitele galerie. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S mrtvolou v autě a vražednou zbraní v ruce bych to taky hrál na nepříčetnost." Pěkně se nám to rozjelo, chvílemi jsem dokonce spokojeně mlaskal, ale jakmile se to zásluhou Mossadu začalo hlásit o světovost, tak mě to přestávalo bavit. Nicméně s jídlem roste chuť, takže očekávám, že příště už do toho zasáhnou mimozemšťani a stanou se z toho Akta Mordparta. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad trochu lepší díl než ty předchozí. Mrtvola v kufru, ukradený obraz za 15 milionů, rozbitá držka Radačinského. Pak se trochu motáme kolem Vokušové, SD karty, Batěkova postava také začíná mít růžky. No už toho začíná být moc a přestávám se orientovat, kdo s kým proč a jak. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajajaj !! na poradě tvůrců Mordparty asi přemýšleli jak oživit tuhle krimi sérii - mohlo je napadnout cokoliv, třeba Bartoška nalezne ztraceného syna, Kotek si najde milence, kterého bude hrát Jiří Mádl, Pavel Batěk by se třeba mohl v následujícím díle i usmát, Markéta Plánková by se mohla nahatá deset minut sprchovat a přemýšlet jak to bylo s tou Mikoličovou... kdepak , všechny tyhle varianty by byly moc obyčejné, takže v tomhle díle se najednou objeví agenti Mossadu, kteří zválcujou české trestní právo. Tyhle absurdní fantasmagorické odbočky hážou průměrný siolidní krimi seriál pěkně do hajzlu. ()

Reklama

Reklama