Reklama

Reklama

Obsahy(1)

7. případ: brutální vražda zdravotní sestry, místo činu: fakultní nemocnice V laboratoři fakultní nemocnice probíhá výzkum experimentální léčby pomocí embryonálních kmenových buněk. Ředitelka nemocnice a vedoucí výzkumu v jedné osobě – Anita Glaserová, se připravuje na tiskovou konferenci, kde hodlá oznámit úspěchy v léčbě Parkinsona I některých onkologických onemocnění její novou metodou, a kde bude žádat o další granty a nemalé investice do jejího výzkumu. V den konání tiskové konference je však nalezena mrtvola zdravotní sestry. Jestli má tato brutální vražda nějakou souvislost s výzkumem, to vyšetřuje Mordparta - tým vyšetřovatelů. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítejte na Primě v seriálu, kde při milostných scénách je zakázáno ukázat byť jen jednu malou bradavku jako v americkém puritánském filmu, ale řeší se tu vražda zdravotní sestřičky, které někdo vykuchal dělohu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty vole. Máme tady na zemi rozpáranou holku a pouta bez chlapa. Co se tam sakra stalo?" Tak se nám Morparta vrátila do starých kolejí. Případ se přitom tvářil zajímavě, ale s porušováním trestního řádu si zase nikdo nedělal starosti, vykopávání dveří se stalo kriminalistickou rutinou a nejpovedenější byl vtip o tom, že strážmistr, jehož zbraní se vraždilo, nebyl postaven mimo službu ani vyslýchán GIBSem, nýbrž stále se motal kolem případu. Bravo. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra kolem Radačinského houstne, přijde opět, stejně jako v první sérii, i na Columbovu dceru. Případ zavražděné sestřičky je docela slušný, zatím šlo o nejzajímavější díl série. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama