Reklama

Reklama

Mordparta

(seriál)
Česko, (2016–2017), 15 h 13 min (Minutáž: 52–62 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Hrají:

Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bábek, Anna Fialová, Jana Pidrmanová, Kristýna Boková, Milena Steinmasslová, Adam Ernest (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (2)

Nevěsta (2016) (S01E01) 

Žádná sláva - kdo je vrah a proč se dalo tipnout po pěti minutách, jenže ono to pokračovalo nudně a sveřepě dál ještě přes hodinu. Nejstarší policista, ač ho hraje Bartoška, naprosto bez charismatu, a proč mu říkají Colombo, skutečně netuším, možná je to myšleno ironicky, protože s žádným nápadem za celou dobu nepřijde. Jen hlídá dceru a hajzlíka, se kterým holka chodí - a místo, aby konfrontoval s tím, co zjistil pouze a v soukromí dceru, udělá to úplně hloupě i před jejím šamstrem. A to si říká psycholog! Technicky průměrná kamera, mizerný zvuk - to už je snad prokletí českých televizích seriálů, buď herci neumí mluvit, což je tristní, co je to na té DAMU učí?, nebo z FAMU vycházejí ven mizerní zvukaři, což taky moc nepotěší. ---- EDIT: Manželčin postřeh: To tam nikdo nebydlí v paneláku? Fakt mají všichni poschoďové vily s drahými kuchyněmi? A mladej polda si jak vydělal na to drahé fáro? ()

Klášter (2017) (S02E03) 

Klášter jak ze seriálů od Jirky Stracha, neustálá bublavá hudba, do toho navíc trochu osobních rodinných problémů, zkorumpovaný polda, záhada zamčené márnice v kostele, a když to celé skončí, tak mi to ten aktuálně řešený případ přijde hodně divný, včetně vztahů (hlavně kdo byl pachatel a jak to bylo s Alicí je na přes budku, o té teorii s rakví a provazem nemluvě). Taková rychlokvaška, kde má především hrát tajemné prostředí opravovaného kláštera (ten by mne zajímalo, kde se nachází, Tuchoměřice to podle mne nejsou) a taková nemastná neslaná záhada zamčeného pokoje. Ta průběžná dějová linka o nějakém ruském mafiánovi mi přijde hodně laciná. ()

Reklama

Reklama