Reklama

Reklama

Mordparta

(seriál)
Česko, (2016–2017), 15 h 13 min (Minutáž: 52–62 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Hrají:

Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bábek, Anna Fialová, Jana Pidrmanová, Kristýna Boková, Milena Steinmasslová, Adam Ernest (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze uživatele Enšpígl k tomuto seriálu (5)

Nevěsta (2016) (S01E01) 

Na primu a další televize pro ovce nekoukám, ale tenhle seriál mě svým obsazením nalákal natolik, že jsem se rozhodl zkusit. Obsahově jsem netušil o co půjde. Hned na úvod musím říct, že mě šokoval dolní reklmaní pruh během seriálu, nevím zda je to standart pro ovčí televize, ale narušuje to neskutečně. Samotný případ neměl v sobě potřebné napětí, neříkám, že jsem nadbůh jako zdejší uživatelé a pachatele znám už po pěti minutách, tedy v době, kdy se ještě nestala ani vražda, ale faktem je, že tvůrci divákovi až příliš napovídali. Druhým minusem je obsazení, až na Jirku s Vojtou mě přišli všechny postavy zoufale nevýrazný. I přes výrazné nedostatky mě Nevěsta zaujala natolik, že dám seriálu ještě další šance a uvidím. ()

Samota (2016) (S01E02) 

Já tady musím docela souhlasit s kolegou rakovníkem. Případ byl zajímavý a i když čověk, který pár kriminálek už viděl má s podezřením na pachatele budíček hned v počátku, tak minimálně příběh té nešťastnice ho zajímá. Bohužel hrozně nevyýrazný postavy většiny osazenstva až Jirku Bartošku, možná kdyby dali větší prostor Markétě Plánový já nevím a ty vztahový linie zabírající minmálně 30% času, no to je voser jak himálaje. Docela psycho je však dějové vlákno s dcerou Jirky Bartošky, to se povedlo. ()

Láska (2016) (S01E04) 

Snaha dělat z toho telenovelu na téma soukromí vyštřovatelů tenhle seriál totálně zabijí u tohoto dílu to už bylo do nebe volající. Pokud máte na primě pocit, že je málo telenovel fajn, natočte další, ale pokud chcete točit kriminální seriál, tak točte kriminální seriál a pokud nevíte co to je, koukntěte se třeba na Hřišný lidi města pražského, amatéři ()

Nevěra (2016) (S01E05) 

Já už mám trošku podezření, že na autory tlačili nějácí nedodělci z primy, jakože manažeři čísel sledovanosti aneb naser tam všechny možný vztahy/nevztahy ať máme co nejvyšší sledovanost, že z toho může vzniknout čurakovina na entou neřeší , protože krom honu za ratingem vědí o práci režisérů a zejména scénaristů a dramaturgů úplný hovno a tohle je výsledek. Relativně zajímavej případ se utápí v naprosto nepodstaných sračkách rodinných pout, blil bych. Ještě pak jedna věc, manažeři TV Prima by se měli zamyslet i nad názvama, protože tady si stačilo počkat na první samici co se zde objeví a počkat na chlapa po bojejím boku a bylo jasno, ale to by mě tentokrát nevadilo tolik jako kriminalistická telenovela uvnitř seriálu. ()

Oběť (2016) (S01E07) 

Definitvně poslední díl u kterého jsem ztratil čas i jeden den v životě v lenochoda nabízí víc napětí než tahle nezáživná telenovela. ()

Reklama

Reklama