Reklama

Reklama

Mordparta

(seriál)
Česko, (2016–2017), 15 h 13 min (Minutáž: 52–62 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Hrají:

Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bábek, Anna Fialová, Jana Pidrmanová, Kristýna Boková, Milena Steinmasslová, Adam Ernest (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze (79)

MyPupa 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že jde seriál na Primě, tak jsem se ani nechtěl dívat. Nakonec jsem mu dal šanci a úplný propadák to není. Jednou týdně se to zvládnout dá. Jen je to stále dokola, Kriminálka anděl, Případy 1. oddělení atd. Stále stejný formát. Parta policajtů v jedné kanceláři a série vražd. Dávám slabších 60%. ()

wewrka 

všechny recenze uživatele

Za mě ucházející televizní detektivka. V porovnání s vraždami v kruhu mi tohle přijde mnohep lepší a proto *** si zaslouží. ()

vpetula 

všechny recenze uživatele

Za mě nadprůměrné detektivky. Kdyby tam nebyl Kotek a jeho "sukničkaření" a kdyby Bartoška ukázal víc z toho, co umí (alespoň tolik, kolik ukázal Polívka v 1. oddělení), tak bych se nebál dát i o hvězdičku více. ()

benji66 

všechny recenze uživatele

No... a pak že to nejde... Dobrý, hlavně ve srovnání s tím, co Prima spáchala minule. Ani si raději nevzpomínám jak se to jmenovalo, ale hrál tam ten zoufalec, co vypadá jak Brežněv v pubertě. Každopádně, tady režisér nebyl jenom pro legraci hercům i divákům, ale věděl co chce a nebylo to vůbec od věci. Ve spojení se slušným scénářem i herci (dokonce i Kotek mile překvapil) z toho vzniklo docela slušné spotřební zboží, které sice nebude konkurovat 1. oddělení, ani se nesmazatelně nezapíše do dějin televizní tvorby, ale zůstane slušným nadprůměrem. Po třetím díle hezké tři hvězdy a nevylučuji ani úpravu... ()

Binkys 

všechny recenze uživatele

Když už si dají práci s tím vše vymyslet, natočit a všechno okolo, proč si sakra tvůrci nenajmou alespoň někoho "z oboru" jako poradce??!! ()

wooloong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních pěti dílech - detektivní linka příběhů není až tak špatná, ale těch vztahových problémů hlavních postav je tam až moc a samotná detektivní zápletka se v nich doslova utápí. ()

trollfjord 

všechny recenze uživatele

Opravdu mi vadí manýry českých soukromých televizních stanic. Ukončit seriál tak, jak to udělali tvůrci Mordparty je trestuhodné. Nebylo to nic extrovního, ale přece jen, člověk si na tuto partičku zvykl a tak by chtěl vidět jakési rozuzlení. Konec ve formě kopance mezi nohy hlavnímu policejnímu hlupákovi je sice úsměvný ale pak nastává velký hluch a otázka...bude další serie nebo jen tvůrcům došly peníze a tak to vše násilně utnuli, Podobně jako na čt blahé paměti zdivočelou zemi? Samozřejmě že prima bude dělat mrtvého brouka. Hodnocení seriálu je za mne slabé 3 hvězdičky. ()

Mrs.Christie

všechny recenze uživatele

Pokud scénárista naordinuje policistovi vážný pracovní úraz a následně pracovní neschopnost během níž policistovi nadřízený předá výpověď a ten ji bez námitek přijme, měl by si pan scénárista přečíst zákoník práce... ()

BlacKie. 

všechny recenze uživatele

Další z českých kriminálních sérií, se kterými se v poslední době roztrhl pytel. Jediná epizoda stojící za pozornost je 03 Převýchova. Zbytek poměrně průhledný a ničím nějak zvlášť zajímavý. Oproti jiným českým kriminálkám, jako byly například Případy 1.oddělení je tato série slabší průměr. ()

pupopony 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Není to žádná hitparáda, ale takový průměr - český lehký nadprůměr. Kotek mě příjemně překvapil. Rovných 50% ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Jde o klasickou kriminálku. Filmařsky je na tom seriál dobře, což značně zlepšuje výsledný dojem. Titulní osazenstvo má také úroveň (nejvíce se těším z Jiřího Bartošky), avšak největším přínosem jsou exteriéry, které jsou opravdové a zajišťují tak autentičnost. :) ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Tento příběh o partě kriminalistů, která řeší především své vlastní problémy, je úplně mimo. Ty dvě hvězdičky jsou pouze za výkony herců, kteří se o něco snaží. ()

Reklama

Reklama