Reklama

Reklama

Mordparta

(seriál)
Česko, (2016–2017), 15 h 13 min (Minutáž: 52–62 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Hrají:

Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bábek, Anna Fialová, Jana Pidrmanová, Kristýna Boková, Milena Steinmasslová, Adam Ernest (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze uživatele jh666 k tomuto seriálu (3)

Mordparta (2016) 

Tak jsem to dokoukal do konce a můžu s klidem říct, že jsem s tím měl po třetím díle seknout. Začalo to docela nadějně. První díl byl sice jen neškodný průměr, ale druhý už měl něco do sebe a třetí byl skutečně skvělý (vlastně asi nejlepší epizoda všech seriálů, které kdy Prima natočila). Jenže hned ten další už byla katastrofa a takovou formu si seriál bohužel udržel až do konce. Vlastně ve zbytku jediné, co bylo ještě aspoň k něčemu, byla linka Bartošky, která dostala zoufale málo prostoru. Místo toho jsme viděli naprosto uhozené a nelogické drama Vokušových, které se stejně nedořešilo. Finále nemá cenu ani komentovat, kromě posledních pár minut s Bartoškou to byl naprostý blivajz. Zlatý VIP vraždy, u těch aspoň člověk dokázal vypnout. ()

Převýchova (2016) (S01E03) 

Tak tohle se opravdu povedlo. Ten duch byl sice navíc, ale ta atmosféra byla skvělá. Objektivně tak na 78 %, tu hvězdičku navíc dávám proto, že jestli si nějaký díl zaslouží být v červených, je to tenhle. ()

Teambuilding (2017) (S02E05) odpad!

Jako, možná mi něco uniklo, ale proč sakra vrah zabil toho, koho zabil. ()

Reklama

Reklama