Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak jen přijít o panictví, a s kým? Sedmnáctiletý Jamie McGregor (Barry Evans) pomalu končí střední školu a zdá se, že je připraven rovnýma nohama skočit do života. Jenom na tom loži bělostném je zatím pole neorané. Považte, že každý z okolí včetně nejlepšího kamaráda Spikea (Christopher Timothy) už má nějakou tu sexuální praxi, dokonce i Jamieho mladší bratr Joe se začal chlubit svými nočními dobrodružstvími.
Jak ale zaujmout jeho dívku snů Mary (Judy Geeson), aby s ním šla aspoň na rande? Jamie se rozhodne skoncovat s nezkušeností stůj co stůj. Jenomže všechny jeho pokusy končí fiaskem, kvůli prostinké Lindě málem nastydne v parku, pro Pauliny hezké oči jednou nohou vstoupí do charity, na víkendu s aristokratickou Caroline u jejích rodičů sehraje po náruživé degustaci vína jen ložnicové škatule hejbejte se a ani s nerozhodnou Audrey na večírku v prodejně nábytku se nedostane o nic dál. Když už se na něj konečně usměje štěstí s Mary, jeho vyvolená není tou, kým se zdála být. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když svádí dospívající muž vkusný a přitom vtipně marný boj se svým vzrůstajícím libidem, filmově to obvykle funguje na výbornou. Příjemné překvapení a jedna z nejerotičtějších britských šedesátkových komedií se jmenuje Here We Go Round the Mulberry Bush. Hlavní hrdina Jamie, jakkoliv věkem a zkušenostmi vzdálený Timothy Bartlettovi Normana Wisdoma v Stalo se v Southportu, přeci jen ho připomíná, oba svádí marný boj se svým chtíčem, nerozumí ženám ale rádi by s nimi byli, oba jsou romantičtí hrdinové, kterým se nedostává něhy ale především sexu.___Mulberry Bush je plný krásných dívek, jejichž přehlídku dovedou k dokonalosti odhalená ňadra Judy Geeson. Dávno před blamážemi typu American Pie či Mädchen, Mädchen si filmaři dokázali dělat legraci z bublajících hormonů. ()

d-fens

všechny recenze uživatele

ocenenia : MFF Cannes 1968 - Nominácia na 1. cenu (festival bol predčasne ukončený kvôli masovým protestom mládeže) ()

Reklama

Reklama