Reklama

Reklama

Sebevražedný tým

  • USA Sinister Squad
Trailer 1

Obsahy(1)

Rampelník chce kouzelné zrcadlo, které má na smluvenou schůzku donést Honza. Rampelník totiž rozbil kouzelné zrcadlo, které bylo branou mezi světy. Nyní hledá zbytky, místo Honzy přijde Krysař. Než se stačí cokoliv stát, objeví se Smrťák a podřízne si hrdlo. Krysařovi s Alenkou se podaří Rampelníka uvěznit. Ve vězení se postupně ocitají i Modrovous, "vlk" a čarodějnice. Všichni jsou „poslové", ale Alenka potřebuje monstra, aby se podařilo všechny zastavit. Čarodějnici se podaří z vězení dostat. Najde mrtvého Smrťáka, do kterého je zamilovaná, a oživí ho. Smrťák hledá svou kosu. Alenka se svým týmem žádá od vězňů pomoc proti monstrům. Zejména pak pomůže Rampelník, který ve skutečnosti staré kouzelné zrcadlo rozbil proto, že Smrťák se pomocí něho chtěl dostat na Zem a všechno ovládnout... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

Kalda69 

všechny recenze uživatele

V prubehu filmu jsem si rikal jak muze nekdo vubec takovou sracku financovat ale kdyz to nekdo dela pro zabavu tak takoveto pociny tvorit vlastne muze. Avsak u toho plati jednou a dost pac ty silenosti at vizualni ci konverzacni staci slyset jen jednou a napodruhy by me to urcite nudilo, kdezto pri prvnim shlednuti jsem byl v ocekavani veci pristich. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Okey. V prvom rade je asi nutné povedať, že napriek ratingu som si sledovanie "Sinister Squad" aj miestami celkom užil. Musím povedať, že takto zlý film sa často nevidí a občas z toho bola absolútna komédia debility Jeremyho M. Inmana. Všetci v tomto filme sú tak neskutočne preafektovaní, že z toho človek nemôže spustiť oči. Toto je proste katastrofa mega kalibru, ale človek sa na tom skutočne vie pobaviť. Nespleťte si tento film prosím len so Suicide Squad. Verím tomu, že podobný názov nie je len náhoda. Rumplestilskin je tu prehnaný jak šlak a okrem toho každé jeho gesto je obohatené zvukovými efektami. Čarodejnica Carabosse je absolútne mimo a vôbec neviem ako ju režisér viedol. A ostatní sú na tom úplne rovnako. Nič vo filme nedáva zmysel... všetko je absolútne odfláknuté. Od hlavnej myšlienky a dejovej línie až po obočie srdcovej kráľovnej Geldy. Ja som sa síce miestami bavil, ale nemôžem dať tomuto filmu lepší rating pre jeho divnú komédiu, lebo to tak nefunguje. Je to proste ďalšia hovadina od štúdia Asylum. Hodnotenie: F ()

Reklama

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podle upoutávek těšil. Pak přišly úvodní titulky a jedno slovo v něm: ASYLUM. Hned bylo po srandě a věděl jsem, že se blíží katastrofa. Ano, opravdová filmová katastrofa, která nedává absolutní smysl. Možná že pozorný divák pochopí, ale to už budu mít dávno film hluboko v řitním otvoru. 0% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

The Asylum se tentokrát rozhodl parazitovat na dvou velkých názvech, ale vydat se samozřejmě cestou výsměchu Suicide Squad. Jako v Avengers Grimm, opět několik pohádkových postav, kdy jsem byl hodně zvědav, jak kterou z nich zprzní. Milfkovská slut-Alenka, rádoby-Joker Rampelník, normálnější variace Harley Quinn ve formě Zlatovlásky, něco jako Hulk - Vlk (mimochodem největší sympaťák celé party), nafetovaný Kloboučník, a nebo třeba úchylný Modrovous. A do toho všeho úděsný děj, kde smrťák fungoval skrze schopně-neschopnou šílenou čarodějnici. Jo, jak tento mix dopadl? Typicky strašně. Ale osobně jsem viděl mnohem horší výtvory studia. Zde jsem tolik netrpěl. 15% ()

salfa72 odpad!

všechny recenze uživatele

Myšlenka jako taková není zase až tak špatná (rád bych viděl, jak Karkulka a spol nakopou zadek záporným pohádkovým postavičkám po Shrekovsku, ale muselo by se toho ujmout jiné studio s jiným rozpočtem a kvalitnějším štábem), ale to provedení ala Asylum je víc než trapné a doteď ani pořádně nevím, o co v tom filmu šlo. Očividně celý štáb, včetně samotných herců byl na tvrdých drogách, jinak si ani neumí vysvětlit, jak tato kokotina mohla vzniknout. To, že se celý film odehrává v nějaké staré budově (nejspíš v továrně) a jinam se bohuel nepodíváme, to by mi ještě tolik nevadilo, dokonce ani špatné výkony herců a absence toho, čemu se říká děj (s tímhle vším se tak nějak počítal), ale ty dementní zvukové efekty si mohli tvůrci s prominutím odpustit. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama