Reklama

Reklama

Pevnost Boyard

(pořad)
  • Velká Británie Fort Boyard
Soutěžní / Dobrodružný
Česko, 2016, 18x72-74 min

Režie:

Michael Čech

Hudba:

Paul Koulak

Účinkují:

Libor Bouček (moderátor), Jan Rosák, Anthony Laborde, André Bouchet, Monique Angeon, Agáta Hanychová, Jakub Prachař, Leona Machálková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Legendární a ikonická soutěžní show poprvé s českými celebritami v roli bojovníků o poklad Otce Fouras. Show plná extrémních soutěží, lidských překonání a známých osobností v situacích, které jinde jen tak neuvidíte. (TV Prima)

Recenze (109)

mira007 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem zbožňoval tento pořad a jsem rád, že to je i v české verzi, ikdyž Prima přenesla pár svých neřestí , které plodí při tvorbě svých zábavných pořadů, tak hodnotím čtyřmi hvězdami. Sentiment je sentiment. Polovina českých soutěžící jsou sice celebrity, které vůbec neznám, Bouček není můj favorit, děvčata jsou oblečena do naprosto asexuálních sportovních věcí a nejvíc mi vadilo, že některé soutěže jsou moc poplatné moderní době - viz. automaty, dotyková podlaha atd. což mi moc nepasuje ke středověkému hradu, tygrům a kouzelníkovi ( mimochodem Rosák je o třídu lepší než astmatický francouzský Fůra) Podtrženo sečteno, mouchy to má, ale já se pobavím. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Měla jsem z toho docela velký strach. Jak může dopadnout české podání jedné z mých nej soutěží? Objektivně musím uznat, že to není zase tak špatné. Ano - originálu se to nevyrovná ani zdaleka, Bouček není nejlepší volbou moderátora, některé soutěžní party stojí za houby a Rosák ala otec Fouras škoda mluvit. Ale i tak se najdou světlé a vtipné momenty - prozatím např. díly s týmy Dejdara, Prachaře, Čenského, Neumannové. ()

Reklama

LukyHell 

všechny recenze uživatele

Já už jenom čekám na den, kdy bude Bouček moderovat Oskary a jeho kariéra tak dosáhne vrcholu. Jinak, Boyard je klasika 90tých let a tohle je prostě verze s českým týmem. I přes Liborovi "hlášky" je pořád vidět, že spousta komnat vyžaduje fyzickou sílu a je prostě zajímavé to sledovat. Tým v prvním díle byl v pořádku, až na vyžilého alkáče Jakuba Prachaře, kterej na to prostě neměl, ale nuda to nebyla a Prima umí hůř. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Kromě fantastické znělky mě to nikdy nějak extra nebavilo a v české verzi je to obdobné. Potěší to, že všemu rozumíte, znáte protagonisty i Otce Honzu Fourase Rosáka. Libor Bouček dělá přesně to, co musí a tak, jak ho znáte. Jako kulisa určitě slušné, ale pro pravidelné dívání to pro mně není. Hudba: Paul Koulak, ALP Music Publishing ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Nečekal bych, že se budu u primáckého pořadu docela bavit. Pozorovat celebrity mezi hady, mouchami a dalšími hezkými zvířátky nebo jak se snaží prolézat všelijakými klaustrofobními místy je velice škodolibá zábava, ale k popukání. Původní Pevnost Boyard příliš neznám, ale vím, že se mi nelíbila už jen tím, jakou stopáž měla. Tady kdyby nebyly opět a stále reklamy a všelijaké kecy v kleci kolem a neustále úchylné záběry na plazi či pavouky, tak je to příjemná hodinka a čtvrt s docela příjemnými lidmi - soutěžícími, kteří sice vřískají a chovají se jako děti ve školce, ale neměl bych jim to za zlé. Připomínku bych měl zase k Liboru Boučkovi, k němuž se lépe vyjádří někdo povolanější https://www.stream.cz/porad-ludka-stanka/10010050-nejotravnejsi-postavy-televiznich-obrazovek . Opravdu tu žádný jiný moderátor není? A pak ještě Jan Rosák jako otec Fouras. Musím říct, že mi to přišlo jako taková verze Riskuj na cestách, ale zase Rosák je známý svým velmi spořádaným projevem a to je dobře, ale vadily mi nepříliš náročné otázky - hádanky na úrovni první třídy. Každopádně s potěšením musím říct, že očekávání na bodu mrazu naprosto přebila realita, která není vůbec hrozná. 60% ()

Galerie (106)

Zajímavosti (6)

  • Všechny soutěžící celebrity za svoje vystoupení v Pevnosti Boyard neobdrží honorář přímo, ale je poskytnut dané charitě, za kterou soutěží. Částka je vždy stanovena na 10 000 Kč. (CANNIBAL)
  • Minimální částka, kterou soutěžící mohou vyhrát, je 100 000 Kč. Maximální je 300 000 Kč. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama