Reklama

Reklama

Mum

(seriál)
TV spot

Série(3) / Epizody(18)

Recenze (8)

emma53 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné byly ty půlhodinky s celou tou partou lidiček. Bylo to něco, co jsem asi právě potřebovala vidět, lehký, jemný humor a já miluji Cathy a Michaela, které bych si vzala okamžitě k sobě domů. Cathy, chtěla bych být Tebou, tak milá, empatická a všechápající v těch nejnemožnějších chvílích, v kterých jsi se ocitla. Díky datlušce za titulky k takovým filmovým perličkám jako byla třeba tahle. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je komediální pecka. To se Britům opravdu povedlo. Postava Cathy je neuvěřitelně klidná, obdivuju jí, jak dokáže na vše reagovat s takovým klidem. Navíc, když na ní promluví Kelly, to chce pak mnohonásobnou dávku tolerance. Kelly je totiž moc pěknej dáreček. Snad se dočkám i dalších dílů. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Fakt k nevíře, že za vysoce sugestivní a nejspíš nejvydařenější seriálovou novinkou roku (min. v Británii) stojí zrovna Stefan Golaszewski, autor pro změnu hluboce nevkusného Him & Her. Ani tady sice nechybí úkroky přes čáru, ale v první řadě Mum nabízí citlivou romanci dvou raněných postarších duší a netradiční práci s vedlejšími postavami, který vám sice často půjdou na nervy, ale skrze občasný nastavování zrcadla to vlastně vůbec nevadí. --- "I didn't realize you worked in a supermarket too!" - "I don't" - "You work in Waitrose, yeah?" - "Yes" - "Well, that's a supermarket." - "No, it's not..." ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Aniž bych to během sledování tušil, tak autorem tohoto díla je Stefan Golaszewski - jeden ze čtveřice Zbabělců (Tom Basden, Tim Key a Lloyd Woolf). ___ [spoiler] (Opravdu čtěte až po zhlédnutí, mohlo by to změnit váš pohled a to opravdu nechci.) Což zpětně vysvětluje, proč je naprostá většina postav napsána tak stereotypně a veškeré zápletky jsou vlastně jen různorodé variace na Keep calm and put the kettle on. [/spoiler] ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Dojemný, přítomný a vyrovnaný. Takový jaký to v životě bývá. Ať je Vám sebe hůř, Lesley Manville, Vás udělá klidnějšími. ()

Frodule 

všechny recenze uživatele

Moc milý a skvěle napsaný sitcom. Vzájemné pokukování Cathy a Michaela je tak "awww". A ty tragikomické postavičky - každý poznamenán jinou bolístkou, obdařen (pod)průměrným intelektem s kapkou asociálnosti. Můj oblíbený citát od snobské Pauline: " There´s nothing more disgusting than happy people. But what these people don´t realise is that it will end. Because everything good always ends. And those fabulous smiles will fall from their faces and they´ll be wading through rivers of shit like the rest of us." ()

Reklama

Reklama