Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Módní fotograf Sean Brantley se nepohodne se svou obchodní partnerkou a zároveň milenkou Dian Hunterovou, se kterou spoluvlastní prosperující časopis. Dian chce prodat svůj majoritní podíl, což pro Seana znamená konec kariéry i rozmařilého života. Po jejich hádce Dian odletí dojednávat prodej časopisu do Londýna – jenže tam na letišti záhadně zmizí. Poručík Columbo podle různých stop usoudí, že místo Dian nastoupila v Los Angeles do letadla její dvojnice, zatímco skutečnou Dian někdo zavraždil. Podezření padá na Seana. Columbovy závěry jsou opět logické, jenže jak se tentokrát ukáže, poněkud nepřesné a hlavně předčasné… (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Čím lepší doutník, tím lepší myšlení.“ Tenhle díl byl vyložená zrada, a to jak vůči Columbovi, tak i vůči divákovi. Sledovat tři čtvrtě stopáže něco, co je potom zcela zbytečné, vyznívá jako ztráta času. Když se konečně začne ke konci něco pořádného dít, je veškeré vyšetřování provedeno v několika minutách. Celé to prostředí jak z Playboye na mě působilo hrozně nepřirozeně, hlavně v každém záběru banda vychechtaných slepic co se neustále kroutí, jak když je někdo fotí. Rozhodně je toto jeden z nejhorších Columbových dílů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jste skvělý detektiv. Vážně. Sesbíral jste důkazy, sledoval všechny stopy a vyřešil vraždu, která se nestala." Tak kdepak máme tu mrtvolu? V rybníčku, v limuzíně nebo snad v komíně? Tak tohle všechno Colombo prověřil a zejména v těch rybářských kalhotách vypadal naprosto jedinečně. Asi poprvé jsem mu záviděl vyšetřování mezi všemi těmi spoře oděnými dívkami a jsem moc rád, že si přitom Colombo udržel charakter, ani na chvilku neuvažoval o odložení baloňáku, skvěle joggoval a báječně si vychutnal pana Brantleyho. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento diel sa mi osobne velmi pacil. Prvotne nachytali aj mna, akoby aj nie. Nahrane to bolo skvele. Ak to niekto cakal, klobuk dole. No Porucik sa malokedy myli, takze aj v tomto pripade nakoniec zvitazi. On asi vidi buducnost. Ako v Minority Report. Podla mna jedna z najorigonalnejsich casti. A to som neni az taky fanusik novych pokracovani. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa asi najmenej obľúbený Columbo. Je to časť, ktorú som videl iba dvakrát a to veľmi dávno a asi sa už na ňu nikdy nepozriem. Pripadá mi to už trochu príliš prehnané a prekombinované keď po čase zistíme, že vlastne nie je čo vyšetrovať, bolo to pre mňa sklamanie. Dalo sa potom všetkému zabrániť. No a atmosféra tejto časti je vďaka prostrediu a hlavnému protagonistovi v celej sérii asi najslabšia. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení této epizody jsou poměrně nízká, ale já osobně musím dát plnou palbu. Je to sice trochu netradiční díl, ale takových je u těch nových Columbů více. Columbo zde honí falešnou stopu (protože ji honit má), "vrah" z něj se svou milenkou dělá vola, ale když se z něj stane skutečný vrah, brilantně ho dostane. Epizoda trochu připomíná díl "Vražda podle plánu" (rozkopávání zahrady při hledání mrtvoly, problémy s nadřízenými a novináři kvůli špatné stopě) a také se zde objevuje zmínka o superintendantovi Durkovi ze Scottland Yardu, se kterým se Columbo setkal v dílu "S dýkou v mysli". ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu nepřímo účinkuje postava superintendanta William Durka ze Scottland Yardu, se kterým už Columbo (Peter Falk) spolupracoval ve filmu Columbo: S dýkou v mysli (1972). (Pepinec)

Reklama

Reklama