Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílná seriálová adaptace úspěšného stejnojmenného románu spisovatele Johna Greena se točí kolem dospívajícího chlapce Milese 'Válečka' Haltera (Charlie Plummer), který se ve snaze dospět k hlubšímu pochopení života přihlásí na internátní školu. Tam se zamiluje do Aljašky Youngové (Kristine Frosethová) a najde si partu věrných přátel. Po nečekané tragédii se však Miles a jeho nejbližší kamarádi snaží porozumět tomu, čím si museli projít. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Začalo to spíš jako výstřel od boku, v záplavě jiných seriálů, co mám v seznamu, ale skončilo to asi jako největší překvapení roku 2019. Nádherná, ke konci strašně smutná věc o tom, jak se Vám v jedné chvíli může změnit úplně celý život. Ano a já taky, miluju Aljašku Yongovou. Hluboce, celým svým srdcem...… ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedá sa nič robiť, nie som cieľovkou tohto seriálu, čo ale neznamená, že som si nedokázal niektoré epizódy naplno užiť, iné zase skoro vôbec. Premúdrelé reči a sebavedomie nešli z úst a pohľadov postáv najprirodzenejšou cestou, čím ma občas značne iritovali. Je fajn, že napríklad fajčenie a pitie alkoholu sa tu berie ako normálka a nikto to ani nevychvaľuje, ani nekritizuje, proste sa tak iba deje. Achylovou pätou z môjho uhľa pohľadu je ale nevyváženosť jednotlivých epizód, kedy jedna navnadila, aby zase tá ďalšia ma opätovne posadila na zem. ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Looking for Alaska - asi si od toho Greena budu muset i něco přečíst, filmy a seriály z jeho předloh se mi celkem zamlouvají. A Josh Schwarz má vyloženě talent jít do seriálových projektů o mladých, ať je to teď Alaska, nebo předtím O.C, Gossip Girl, Chuck,..Pro všímavé, v jedné scéně seriálu postavy sledují právě seriál O.C. Lze poznat jen dle znělky. Tématicky i stylem má Alaska trochu blízko k 13RW, i hlavní herec není co se týká castingu žádná hitparáda, ale dívčí obsazení je absolutní trefa, ať Hannah v 13RW, tak tady Alaska. Co nemají a doufám nebudou mít společný, protože tady to fakt snad nejde, je zbytečně natahovaný pokračování. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ja som asi prišiel z Marsu, alebo odkiaľ. To nie je možné, všetci to ospevujú, len ja som si musel priklincovať očné viečka o čelo. Nuda ako hrom. Vlastne sa ani nemôžem čudovať, scenár totiž srší nápadmi ako zaplaviť diváka banalitou. Navyše mi to tam celé pripadalo ako keby boli decká len na nejakom detskom tábore. Pokiaľ takto vyzerajú internátne školy v Amerike, tak amen tma. V závere sa asi mali dostaviť emócie, no dostavilo sa iba jedno veľké zívnutie. Jediné, čo trochu viac zaujalo bola postava Alasky. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Greenova kniha mala výborné postavy, skvelú atmosféru, príbeh nebol nudný a ani koncom to pán spisovateľ nepokazil. Presne to isté ponúkne aj film. Naozaj vydarená adaptácia. Voľba hercov dokonalá, príbeh miestami zmenený, inokedy počujete celé state z knihy, niektoré momenty vymyslené, ale fungujú ... a niektoré veci dostali vo filme iný význam. Nevadilo mi to, páčilo sa mi to. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama