Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Landry a Tancrede se vydávají po stopách Godfreyho a Svatého grálu, který se nachází ve Francii. Odhalují se temná tajemství Godfreyho mládí, kdy byl znám coby Marcel de Caux a pokusil se zavraždit svého bratra. To se nezdařilo a Marcel se stal templářským rytířem. Intrikářský rádce Guillaume de Nogaret vymýšlí, jak zabránit sňatku Isabely s katalánským princem. (Mariooo)

(více)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rytier Landry musí hasiť oheň hneď na niekoľkých frontoch. Ako Majster Templu musí hľadať svätý Grál a odhaliť temnú minulosť svojho Majstra. Na strane druhej musí riešiť vnútorný rozkol vo vzťahu s kráľovnou, ktorý mu sám pápež prikázal okamžite ukončiť. Kráľovná je s ním tehotná a to je problém, nakoľko s manželom nespala už 2 roky. Jediný dôkaz o existencií Grálu spálil oheň a Saracénsky zajatec ktorý ho čítal leží z vážnymi zraneniami v Templi. Kráľovský radca Nogaret sa snaží zabrániť svadbe s Katalánskym princom a chce získať mocného anglického spojenca. Zatiaľ je to stále historicky veľmi nepresné a plytké. Ale stále ma to celkom baví. 55% ()

malenfant

všechny recenze uživatele

Tato nehorázná slátanina si nezaslouží ani odpad. Dokoukal jsem tři epizody jen z nevěřícnosti, že někomu nestačí znásilnit historii, ještě ji musí pomočit stupidním dějem, stupidními dialogy a vůbec stupiditou nekonečných rozměrů. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátrání po Svatém grálu se rozběhlo, ale cesta je trnitá. Něco však přeci jen přinese. U královny se zatím objeví problém, De Norget pokračuje se svým intrikařením a dojde také k jistému odhalení. Nejdůležitější však je, že se tu už mluví o válce, která je zásadní ve vývoji děje. Ten je o něco skromnější, ale neusíná na vavřínech. A ani tentokrát nejde pouze o konverzaci, díl opět obsahuje i akční scény. Scénář je propracovaný a nikde se svévolně netlačí na pilu. Naopak. Děj se vyvíjí skromně a zásadově. Jako zábavný historický seriál se striktně drží svých otěží. ()

Popinodan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkusil přečkat i 3díl,ale tím se Soumrakem Templářů končím. Je to zklamání,Templáři jsou mimořádně zajímavé téma,takže jsen se na seriál těšil,ale tohle....to opravdu ne. ()

Reklama

Reklama