Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Landry a Tancrede se vydávají po stopách Godfreyho a Svatého grálu, který se nachází ve Francii. Odhalují se temná tajemství Godfreyho mládí, kdy byl znám coby Marcel de Caux a pokusil se zavraždit svého bratra. To se nezdařilo a Marcel se stal templářským rytířem. Intrikářský rádce Guillaume de Nogaret vymýšlí, jak zabránit sňatku Isabely s katalánským princem. (Mariooo)

(více)

Recenze (5)

Popinodan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkusil přečkat i 3díl,ale tím se Soumrakem Templářů končím. Je to zklamání,Templáři jsou mimořádně zajímavé téma,takže jsen se na seriál těšil,ale tohle....to opravdu ne. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátrání po Svatém grálu se rozběhlo, ale cesta je trnitá. Něco však přeci jen přinese. U královny se zatím objeví problém, De Norget pokračuje se svým intrikařením a dojde také k jistému odhalení. Nejdůležitější však je, že se tu už mluví o válce, která je zásadní ve vývoji děje. Ten je o něco skromnější, ale neusíná na vavřínech. A ani tentokrát nejde pouze o konverzaci, díl opět obsahuje i akční scény. Scénář je propracovaný a nikde se svévolně netlačí na pilu. Naopak. Děj se vyvíjí skromně a zásadově. Jako zábavný historický seriál se striktně drží svých otěží. ()

Reklama

malenfant

všechny recenze uživatele

Tato nehorázná slátanina si nezaslouží ani odpad. Dokoukal jsem tři epizody jen z nevěřícnosti, že někomu nestačí znásilnit historii, ještě ji musí pomočit stupidním dějem, stupidními dialogy a vůbec stupiditou nekonečných rozměrů. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rytier Landry musí hasiť oheň hneď na niekoľkých frontoch. Ako Majster Templu musí hľadať svätý Grál a odhaliť temnú minulosť svojho Majstra. Na strane druhej musí riešiť vnútorný rozkol vo vzťahu s kráľovnou, ktorý mu sám pápež prikázal okamžite ukončiť. Kráľovná je s ním tehotná a to je problém, nakoľko s manželom nespala už 2 roky. Jediný dôkaz o existencií Grálu spálil oheň a Saracénsky zajatec ktorý ho čítal leží z vážnymi zraneniami v Templi. Kráľovský radca Nogaret sa snaží zabrániť svadbe s Katalánskym princom a chce získať mocného anglického spojenca. Zatiaľ je to stále historicky veľmi nepresné a plytké. Ale stále ma to celkom baví. 55% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama