Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný folkový zpěvák Tommy Brown žije a vystupuje s nenáviděnou manželkou Ednou, náboženskou fanatičkou. Ta svévolně nakládá se všemi penězi, které Tommy vydělá. Navíc mu vyhrožuje, že zveřejní důkazy o jeho někdejším sexuálním poměru s nezletilou zpěvačkou Maryann. Zmanipulovaná dívka je totiž nyní zcela pod jejím vlivem. Jelikož Tommy je i pilotem malého soukromého letadla, naplánuje rafinovanou dvojitou vraždu – letoun během jeho pilotování dostane „poruchu" a zřítí se. Edna s Maryann zemřou, zatímco Tommy jakoby zázrakem přežije. Poručík Columbo však na zázraky nevěří... (Česká televize)

(více)

Diskuze

blatouchm

blatouchm (hodnocení, recenze)

Michel90

Jako že by vyskočil třeba 10m před nárazem? :D To by z něho reálně moc nezbylo. Takhle to bylo alespoň teoreticky možné.  Letadlo ve vývrtce šlo dolů okamžitě střemhlav a při padání padákem viděl přesný dopad + oheň. 

Uživatel blatouchm smazal svůj příspěvek.

Michel90

Michel90 (hodnocení, recenze)

Postava Johnnyho Cashe byla skvělá, stejně jako jeho interakce s Columbem. Ale zaráží mě, že jen jeden z uživatelů si ve svém hodnocení všiml, že provedení vraždy bylo naprosto nereálné: Tommy vyskočí na padáku z letadla, při pádu si zlomí nohu, a i tak je schopen ve tmě v hustém lese se dobelhat k havarovanému letadlu, které mohlo být klidně několik kilometrů od něj? Jako fakt? Beru, že havarované letadlo hořelo a asi bylo vidět z velké dálky, ale i tak potmě v lese bez baterky by to IMHO i pro nezraněného člověka byl docela problém. Navíc je celá ta scéna nějak divně natočená - sestříháná, že to vypadá, že Tommy se od místa seskoku dostal k letadlu coby dup.

 

IMHO to měli natočit tak, že Tommy vyskočil těsně před nárazem a dopadl kousek od letadla, to by působilo mnohem reálněji.

na příspěvěk reagoval blatouchm, blatouchm

blues

blues (hodnocení, recenze)

so predictable...zajimavy namet, ale bohužel ale jen 2 hvezdicky za tu totální předvídatelnost...

Reklama

Reklama