Reklama

Reklama

Kjó no Kira-kun

  • Japonsko きょうのキラ君 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nino je excentrická dívka, která na svém rameni nosí papouška. Kira je zase středoškolák, co se prostě jen tak fláká a dělá maximálně blbosti. Ačkoliv ti dva bydlí vedle sebe, nikdy spolu nemluvili. Jenomže jednoho dne Nino přijde na Kirovo tajemství a od té doby nebude zase tak zvláštní je vídat spolu... (Zíza)

Recenze (7)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Opět takový průměrný snímek ze středoškolního prostředí, kde je hodně lásky, přátelství a vůbec. Utíká to rychle, nijak velké překážky tam nejsou. Ale zápletka je slabá a celkově i vykreslení charakterů nic moc. Ovšem co chcete od středoškolské romance. Prostě takové to milé podívání jednou a dost, nic to ve vás nezanechá. Nikdo se tu nepředvede, ale jestli máte pro tenhle žánr slabost, tak jen do toho, navíc ty pusy tady nejsou tak hrozně mrtvolný, jako to tak bývá. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som bol z filmu voľajaký zmätený, lebo ústredná dvojica sa správala až príliš divne. Ale našťastie tak roztomilo divne, takže ani neviem ako, ale po chvíli som si uvedomil, že si ma úplne získala a každú sekundu s nimi som si užíval. Ninon celý čas so seba vyžaruje neskutočne pozitívnu energiu vďaka čomu som sa cítil úplne jak Kira. Proste bolo neskutočne povzbudzujúce s ňou tráviť čas. Každá jej mimika pôsobila neskutočne roztomilo. Prvú hodinu to je dokonalý feel good movie na zlepšenie nálady. Naposledy ma takto nadchol Kórejský Life is Cool. Potom sa ale začne riešiť Kirov zdravotný problém vďaka čomu film trochu zvážnie, ale našťastie to je stále pojaté tak strašne pohodovo, takže neprekvapí, že sa to skončí dokonalým happyendom. Je to jeden z mála filmov, ktorý som si pozrel komplet aj vrátane záverečných titulkov, aby som dosýta vstrebal jeho pozitívnu energiu. Takže nechápem na čo si baby na tento film sťažujú, že ho ohodnotili tak nízko. Možno keby úlohy ústrednej dvojice boli prehodené a chlapec by sa snažil povzbudzovať dievča, tak by sa im páčil viac. No našťastie pre mňa to bolo naopak a rozhodne je film plný nezabudnuteľných scén. 8/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantika ze střední. Za mě spokojenost. Japonci se vyhnuli svým přestřeleným ztřeštěnostem a přehánění, takže příběh normálně plyne od seznámení, přes překonání pár překážek, několik poučných info vsuvek o zvířátkách :) bez zbytečného opakovaného rozcházení a scházení hlavní dvojice, až k závěrečným titulkům. Hlavní dvojka k sobě sedla, partu měli fajn, i tu "mini potvoru", která ztrpčovala vztah hlavní hrdince, nešlo nesnášet. Nikdo z nich ale moc prostoru nedostal. Příběh je jednoduchý a zaměřený na hlavní pár. Ale nevadilo mi to, bavila jsem se. Lepší průměr. Přeloženo. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Jednu bonusovou hvězdičku přidávám za rodinu Okamura .. tohle je má slabost ... Zobrazení fungování rodiny (film, jako takový, byl jen obyčejný průměr) .. pro mě fascinující chování rozumné, pokorné (v tom dobrém slova smyslu) milující manželky a matky, která ctí manžela a opravuje ho jen velmi ohleduplně a pokud možno v soukromí .. milující, chápaví, oddaní rodiče s (ve škole šikanovanou, neprůbojnou, ´praštěnou ´.. žijící ve svém světě) dcerou, kterou láskyplně podporují a znepokojeně čekají, jestli .. kdy bude holka ´normální´ .. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Ničím neurazí, ale ani neoslní. Tak by se dal shrnout tenhle japonský počin. I tak to byla celkem milá jednohubka. ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Byla jsem upřímně překvapená. O filmu jsem věděla už dlouho, ale odkládala jsem ho, protože jsem si myslela, že to je taková ta veselá a trochu stupidní středoškolská romanťárna. A pak tohle. Byl to teda velmi smutný, ale krásný film, který mě hluboce dojal. A jsem moc ráda, že jsem ho viděla. Nevím, proč mě zrovna tenhle snímek oslovil víc, než ostatní velmi podobné filmy, ale tak to zkrátka je, občas ani nevíte, proč se vám něco líbí. Asi jsem hlavně ocenila postavy, které mi přišly logické a vyspělé na středoškolskou romantiku a zároveň měly fakt krásný vztah a chemii. Je to i příklad právě toho filmu, který funguje i bez nějaké extra vizuální stránky, která by šla vyzdvihnout. Hodně to u mě hrálo na emoce. ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Tohle byla fajn oddychovka. Hrdinka nebyla nijak uvřískaná a vztah mezi hlavními postavami se i chvíli vyvíjel. Nebyla to láska na první pohled, ale asi až na ten třetí. Možná by se v popisku ještě hodilo slovo drama. Chvíli jsem si říkala, jak tohle dopadne... Ale až na tu přehnanou scénku v kostele mě to bavilo a mou pozornost si to udrželo až do konce. ()

Reklama

Reklama