Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Troy (Larenz Tate), notorický počítačový hráč, začíná své dobrodružství s novou hrou. Brzy zjistí, že jeho mise je naprosto reálná a firma Sentinel pomalu přebírá moc ve městě. Aby se tomu zabránilo, spojí síly s Orsonem Creedem (Manu Bennett), svým "avatarem", který navíc býval zaměstnancem společnosti Sentinel. (LIVINGDEAD)

Recenze (12)

GeorginaAnne 

všechny recenze uživatele

Celkem milé překvapení v podobě Orsona Creeda s tváří Manu Bennetta a jeho "gamera" Maxe s tváří Larenze Tatea. Rozhodně se nejedná o nijak originální film ale všechny prvky spolu dobře fungují a příjemně se na to dívá. Z perspektivy samotného hráče by tam mohlo být hodně dalších možností v daných situacích pro větší wow efekt, který sice přišel a divák zjistil, že bojuje proti samozvanému Bohu, majiteli korporace ale ten okamžik mohl být dost dějově posunut. Na druhou stranu nebýt ve filmu Manu Bennett, který tomu dodává grády tak bych hodnotila pouze 2*. Takže za dobrý výkon Manu Bennetta a celkovou atmosféru, která je nepopiratelně celkem užitečná hodnotím 55%. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tohto roku tu už máme druhý herný film. A preto sa asi človek nedokáže ubrániť tomu, aby trošku medzi sebou tieto filmy neporovnal. Už len čisto z tématických dôvodov. Takže najprv britský The Call Up prišiel koncom mája. A preniesol nás do online virtuálne FPS, kde mali hrdinovia zlikvidovať teroristov a dostať sa von. Zaujímavý koncept, veľmi dobrý twist na záver, ktorý sme dokázali prijať a dával zmysel. Čo však filmu trošku chýbalo bola dobrá akcia, no veľmi dobre to vynahradili atmosférou, kde sme cítili ako na hrdinov dolieha celá tá situácia. Takže tam to fungovalo veľmi dobre a dokázalo to pri sledovaní udržať v napätí a chceli sme sledovať, čo bude ďalej. A potom tu máme "Beta Test." Videoherný americký film. A hoci si myslím, že tu máme dobré nápady, akosi mám pocit, že mohli niektoré viac dotiahnuť a neurobiť z toho na konci typický akčný film. Pretože to začína veľmi dobre. Hlavný hrdina Orson je kontrolovaný beta testerom Maxom, ktorý má za úlohu otestovať novú videohru. A pritom vôbec nevie, že ovláda skutočného človeka, ktorý v skutočnosti bude robiť presne to čo sa deje. A musím povedať, že je to veľmi zaujímavé. Graficky síce hra nevyzerá nejako výnimočne, ale nakoľko to má simulovať realitu do animovaného sveta, tak mi to až tak nevadilo. Myslím si ale, že keby dokázali tvorcovia dlhšie udržať pod pokrievkou fakt, že beta tester nevedel čo sa deje, bol by film oveľa zaujímavejší a vyťažil by viac zo svojich thrillerových elementov. Pretože by sme viac mohli prežiť tie jednotlivé situácie. A možno by mohol postupne objavovať nejaké momentky, kde by si uvedomil, že v hre môže pravidlá porušovať a nič to nezmení. A niekedy pri konci by si mohol uvedomiť stiuáciu a rozhodol sa niečo spraviť. Takto sa z tej zaujímavej časti dostaneme príliš rýchlo von a pokračujeme v tom, že musíme bojovať proti zlému majiteľovi korporácie, ktorý je Bohom svojho sveta. A podľa mňa to nie je zaujímavé, lebo je to obohrané ako stará platňa. A práve preto u mňa viac vyhráva "The Call Up" pretože sme vo filme viac mohli nasať tú videohernú atmosféru. Nápady by boli, ale bolo sa im treba viac venovať. Najmä, ak tu máte takto skvelý koncept. Škoda. Hodnotenie: C ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Překombinovanej šiškebab. Ta hra vypadá stejně kvalitně jako tenhle film, akce mě nebavila stejně jak postavy. Námět možná zní zábavně, ale je to prostě sračka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě koukatelná ptákovina o nebývale reálné hře. To střídání herních a hraných sekvencí se mi jako hernímu analfabetovi líbilo, mělo to tempo, takže nad všema těma blbostma člověk nemusel moc přemýšlet a všechno korunovala neskutečně legrační rvačka, která by jiný film totálně devalvovala, ale já se smál jak už dlouho ne. herecky to odpovídalo totálnímu béčku a Manu Bennett i tady ukázal, že je ukázkové poleno. Tak trochu guilty pleasure. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to úplně něco, co by bylo dotažené do konce, ale celkově je nápad s tím, že zde jedna postava využívá druhou, pojat docela dobře. Je to jako počítačová hra, což jsou asi nejslabší momenty, když se skutečně objevuje, ale navíc je zde docela dobrý, ač jednoduchý příběh o snaze zachránit toho, koho člověk miluje. Anebo i svou čest. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu, měl nasazenou laťku hodně vysoko a dlouho jsem mu fandil. Jenže postupem času to nasazení opadávalo jako omítka z mýho baráku a film se začal nořit do "průměrovek" akčních filmů. 50% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nápad super. Provedení však kulhá, stejně jako herecké výkony představitelů. Největší chybou bylo tolik minut zapatlat naprosto dementní rvačkou, kde není co ukázat, ani nějak překvapit ... když nemám ve filmu někoho, kdo fakt umí efektně máchat rukama a nohama, tak to udělám jinak, ne ?! ()

bagger95 

všechny recenze uživatele

Největší položkou v rozpočtu byl bezesporu nájem Mustanga, následovaný koupí iPhonu, červeného ovladače z vietnamské tržnice a umělého kníru pro televizního moderátora. Asi málo koukám na hovadiny, takže tu jednu hvězdičku dám. Na rovinu ale říkám, že čekáním na sníh v létě strávíte čas líp. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, zda ten kluk neovládal ještě toho režiséra :-)... Ono to tak bohužel vypadalo po celý ten film... Ale ted vážně. Nevím, zda je vhodné vůbec točit takovéhle srágory, protože se v americe najde dost jednoduchých jedinců, kteří by to mohli brát vážně a pak tito vlezou do armády, či si opatřejí skutečnou zbran a budou si pak připadat jako ten kluk ve videohře.... Ještě pár takových filmů a paxe všichni divěj, že je takových mladých magorů, kteří jdou do školy a odbouchnou učitelku nebo spolužáka.... Je sice jasné, že takovýhle slátaniny jsou určeny pro americkou jednoduchou mládež, ale problém těchto filmů je to, že se vše presentuje jako snadné, jednoduché-no zkrátka jako v gamese....bohužel jen v tom rozdílu, že gamesa se dá restartovat, ale skutečné životy už reaktivovat nejdou.... ()

Reklama

Reklama