Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Shit 

všechny recenze uživatele

Motorkáři jsou takový dvojče rychle a zběsile, samozřejmě až na to, že se tady jezdí na motokách, ale vůbec to nevadí, protože účel pobavit fakt dokonale splní. Možná bych jen vypustil opět takový ty typický problémy a situace černošskejch gangů, který jsou v každým druhým podobným filmu, ale jinak to nedává moc šancí na stěžování, protože závody a všchno kolem toho jsou pěkně svižně natočený a hlavní herci v čele s Fishburnem dobrý. Takže cíl se kterým sem k tomuhle filmu sedal byl splněn. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tolik negrů jsem v jednom filmu ještě neviděl. Zajímavé je i herecké složení. Na jedné straně hvězdy jako Fishburne a Hounsou, na druhé ten, který to dělal na jachtě s Pamelou a kupa neznámých, ale o to více namakaných negrů. Problém snímku vidím především v prostředí. Černí motorkáři jsou pro mě uvěřitelní asi jako předvolební sliby našich férových politiků. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zajímavá alternativa k Rychle a zběsile v podání motorek. Příběh sice není nic moc, ale částečně to vynahradí skopičinky na motorkách s dusíkem i bez. Taková blbůstka, ale na vypnutí to stačí. 45 % ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Reggie Rock Bythewood se snaží dát filmu pořádné tempo seč jen to jde, ale celé dílo se mu bezmocně láme pod rukama. Hudební složka je nevýrazná a rovněž snímání je unylé. To co lze ještě akceptovat u klidových fází však naprosto selhává u závodů, kterým tempo prostě chybí. Jsou nudné a bez špetky invence. I z jízdy na rovince se dá vytěžit mnohem více... Motorkáře tedy rozhodně neházet do jednoho pytle s Rychle a zběsile, neboť to je úplně jiná liga. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Relativně zdařilý mix svižné hudby, nablýskaných mašin, respektovaných závodníků a jejich lepých slečen sráží dolů jednoduchý děj, který nikterak nedokáže strhnout divákovu pozornost. Ten je odkázán pouze na obdiv k naleštěným strojům, k vychutnávání si detailů, aniž by se odvážil jen nekopírovat své slavnější motoristické předobrazy (Rychle a zběsile apod.). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +poslední třetina, poselství, příběh, motorky –soundtrack, špatná kamera, slabé vyznění závodů, je tu černo :-), nemá na konkurenci, délka/// Film, který více či méně připomíná ságu Rychle a Zběsile. I když se nejedná o špatný film, při srovnání právě s touto konkurencí viditelně ztrácí. Jsou zde světlé momenty, ale musím uznat, že první dvě třetiny jsem se i celkem nudil. Rovněž mě moc neoslovila špatná práce s kamerou a hudební doprovod, který do některých pasáží vůbec nepasoval. Herci neurazí ani nenadchnou. Být to natočeno před 10 lety, hodnotil bych jinak./// Celkem 51%/// ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl někdy někdo z těch pračuráků, od režiséra po posledního přizdisráče od cateringu, někoho při jízdě na biku aspoň z kolesovýho rypadla???? Ne a ne a ne a pláču a klepu se a chci spáchat něco odpornýho, ne, ježíš, tak hroznýho ne, to bych stejně nedokázal natočit, myslel jsem třeba jen komorně nasrat Fishburnovi do krku, můj ranní průjem je na kloktání vůbec to nejlepší. Už je vám zle....hm, tak jako mně ne, na to vsadím řežisérovu zvadlou měkundu. A ty hadříky, kristovokoule, to je mazec. Dlouho mě něco tak nenasralo. Howgh, doblil jsem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Achjo a tohle má víc % než Torque? Tam jsem se aspoň bavil. Film o motorkách, hraje si to na nějaký drama, postavy nevýrazný, nuda.. aspoň ta hudba se dala poslouchat a u herců byla vidět snaha. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Rychlé jízdy na motorkách a mezi tím pár vycpávkových řečí. To je teda něco. Průměrný akční film. Měli by to promítat návštěvníkům velké ceny Brna v nějakém stanu. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Koukala jsem na to jen kvůli účasti Brendana Fehra. S tím jsem spokojená. Jinak nicmoc přípěh o partě motorkářů... Tak trochu variace na Rychle a zběsile... ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohé, trapné, bez šťávy a nápadu. Nudil jsem se tak, že jsem to ani neviděl do konce. Pokaždé, když to v televizi dávají, tak to na to přepnu a řeknu si, že to dnes musím vidět dokonce. Bohužel, ještě se tak nestalo. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tento snímek určitě drží nad vodou Laurence Fishburne! Jakožto Smoke je prostě nejlepší a nikdo na něj nemá!!! Má svojí pověst a je král v undergroundovém světe motorkářů. To nemá chybu. Ale! Film se nevyvaroval několik, řekl bych až zbytečných zvratů a klišé a ,,blééé" konce. Nebýt toho, tak by hodnocení bylo vyšší... ()

Reklama

Reklama