Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Kramerová je posedlá jediným úkolem – najít řidiče Mercedesu barvy moka, který srazil jejího syna a zničil jí život. Vybavena jen pár věcmi, hrstkou peněz a zbraní se Diane vydá do Evianu, kde řidič podle jejího zjištění bydlí. Někdy je však cesta odplaty mnohem klikatější, než se zdá. Diane bude muset čelit jiné, přátelské a tajemné ženě. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Herecky dokonalá Emmanuelle Devos se pustila do francouzského dramatu...no dejme tomu spíše do francouzské dramatické jednohubky. Celý film se totiž nese v duchu depky životního soukolí, které sem tam semele každého z nás, ale jen někdo tomu dokáže nadobro učinit přítrž. Vzorová tří hvězda, kterou byste na filmovém festivalu dozajista ocenili více, jak někde v poklidu domova. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

zoufalá matka která prahne po pomstě - diví se jí někdo,má ji to někdo v tu chvíli za zlé,odsuzuje ji někdo?Já ne.Dokonale natočení snímek.Francouzi hrají celým tělem i očima a i duší,Moment kdy se jedna žena ptá té druhé kolik myslí že je jí let a to chvilkové napětí v obličeji a v očích - tomu se říká umění,Skvělá kamera ,exteriéry ,to se musí nechat ()

Reklama

Reklama