Reklama

Reklama

Godzilla - Útok z neznáma

  • Československo Útok z neznáma (více)
Trailer

Obsahy(1)

Godzilla se opět musí utkat se zlem. A to s tříhlavým monstrem, kterého chce využít pro své plány na ovládnutí planety - mimozemská civilizace. V pořadí šestý film s Godzillou. Jedna z hlavních inspirací pro ''Mars útočí'' Tima Burtona. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 70%***DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// PLUS: příběh a zápletka, která dokáže zaujmout i po 50 letech od vzniku filmu, efekty na tehdejší dobu musely být výborné, překvapivě i dnes neurazí MÍNUS: co si budeme nalhávat, monstra vypadají opravdu směšně a tváří se neuvěřitelně komicky, domečky a krajina při ničení je evidentně papírová, jednoduše tady zub času zahlodal nejvíc, v některých momentech mě to nudilo, ale nebylo jich moc./// Shrnutí: Kdo by si nepřál vidět tuto perlu Japonské kinematografie, která má i dnes co nabídnout. Ladění především do žánru sci-fi mi vůbec nevadilo, naopak o to víc zaujal celkový děj./// PS: Jen my řekněte jako je možné, aby současné céčkové filmy byly dějově, efekty i herecky o hodně horší než tento stařičký počin? ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Godzilla a spol. tady mají tak malý prostor a celý děj se točí kolem nezajímavého a nudného souboje mezi lidmi a Xany. A přitom taková rvačka mezi Godzillou, která poskakuje a máchá tlapama jako starý boxer v posledním tažení, a Kingem Ghidorahem, kterýho Rodan kouše do ocasu, má svoje roztomile naivní kouzlo... :-) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ono to v prvom rade ani veľmi nie je o Godzille a ak by ju aj ostatné monštrá vyškrtli zo scenára, ostalo by samo o sebe celkom obstojné campy sci fi béčko. Príbeh v prvej polovici je dosť ubíjajúci, keďže je v podstate totožný ako predošlý diel, no aspoň sa väčšina odohráva na Planéte X. V polovici filmu nastáva zvrat a príbeh je hneď zaujímavejší, i keď stále je to prvoplánová zábavka. Navyše doteraz najviac family friendly - samotná Godzilla sa úplne inak pohybuje, skôr pôsobí ako nejaké 8 ročné dieťa. A v jednej scéne predvádza akýsi tanec šťastia! ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Otrasní 60's mimozemšťania (prečo si vtedy všetci mysleli, že mimozemské civilizácie nemôžu mať vkus?) boli nakoniec znesiteľnejší ako som čakal, no napriek tomu ma mrzelo, že odobrali značný čas Godzille a jej kamarátom. Lebo síce ničenie superinteligentnej formy života zvukom je fajn, no ten záverečný boj monštier, to je jednoducho zlato! ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Mám z toho hodně moc velký filmový zažitek. Asijská kinematografie, jako taková, dělá vynikající filmy se speciálními efekty a obzvlášť filmy typu Godzilla... Tohle byl film postavený hlavně na speciálních efektech, jež dělali kvalitu, nedotknutelnost a prostě bez nich by tento film nevzniknul, za speciální efekty dávám 3*. Já osobně jsem asijskou kinematografii nikdy moc nepodporoval, avšak tento snímek mi ukázal, že patří mezi nejlepší kinematografii na světě. Je to první japonský film, jež jsem viděl. Teď k částem filmu: Začátek byl celkem nudný, ale střed byl hodně zajímavý a konec, ten by se dal popsat jako geniální, strašně moc mi přidal na mém hodnocení. Scény mi přišly vynikající, v jedné části se mi jevili jako za 2. sv. války. Musím poznamenat taky na dobře provedené výkony hlavních herců. Filmové stvůry byly bez jakékoli chybičky zpracovány. Tento film mi dal hodně a určitě teď budu mít radši asijskou kinematografii než doposud. 93% Přístupnost:od 12 let ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Tento film je v chronologickom poradí šiestym filmom s tematikou Godzilly. (dyfur)
  • S výnimkou Mothry má tento film rovnaké obsadenie monštier ako predošlý. Taktiež ich hrajú rovnakí herci. (MerlinPolcic)

Reklama

Reklama