Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lehkomyslný mladý zlodějíček Jack Ryan si nedělá příliš starosti s dodržováním zákona a nevydrží dlouho na jednom místě. Jediné, co k životu potřebuje, jsou mořské vlny, na nichž se může prohánět na surfu. Nedávno dorazil na Havaj a našel si práci na stavbě u Raye Ritchieho, stavebního magnáta, který se rozhodl postavit rekreační středisko navzdory protestům místních obyvatel. Kvůli jejich demonstraci nemohou dělníci začít pracovat a Jack se hned první den dostane do sporu se stavbyvedoucím Lou Harrisem. Tomu se totiž nelíbí jeho nápad zahrát si během nucené pauzy baseball. Nakonec ho mladík praští baseballovou pálkou, je vyhozen z práce a zatčen. Pobavený soudce Walter Crewes ho však propustí, a dokonce mu nabídne práci údržbáře a bydlení ve svém letovisku. Upozorní ho také na Rayovu milenku, svůdnou Nancy Hayesovou, a prozradí, že zdaleka není tak nevinná, jak vypadá, a že už několikrát stála před soudem. Jackovi se tak líbí, že ji navštíví v Ritchieho domě. Zjevně si padnou do oka a dívka mu prozradí, že Ray má na své chatě dvě stě tisíc dolarů v hotovosti na úplatky. Chce milence opustit a okrást, a k tomu potřebuje Jacka. Ten se sice nechá přemluvit, čeká ho však řada potíží, ať už je to Ritchieho věčně opilá manželka, občasný kumpán Frank Pizzarro, naštvaný Harris, nebo nepředvídatelná Nancy. Ta má nejen rozehraných několik partií současně, ale také nejedno tajemství. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy je najlepšie komentovať 5 minút po ich skončení, pretože tak rýchlo vyšumia z hlavy, že neskôr už ani neviete, že ste niečo videli. Podobný prípad (atmosféra a nevyužitý potenciál prostredia a hereckých megahviezd), ako Rattnerovo Po západe, či ako sa to volalo. Dúfam, že sa aspoň pri natáčaní všetci dobre bavili. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Někdo jsou věci přesně takové, jak vypadají!!! Frajerský zlodějíček jeho femme fatale a jedna velká akce. Z prvotřídního obsazení udělal prázdný scénář a nevyužití některých postav (především Ch.Sheen) celkem nudné pokoukání – Owen Wilson je jedním z mých oblíbenců, ale tohle je jeden z jeho nejslabších filmů. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film plný prosluněných pláží se spoustou hollywoodských hvězd. Sešlo se tu opravdu hodně zvučných jmen. Owen je sympaťák a takové role mu krásně sedí. Zmlátil předáka před jeho lidmi. Ray Ritchie ho proto vyhodil, co jiného s chlapem, který mu rozvrací pracovní morálku. Z ostrovů se mu odjet nechce. Zaplete se do pochybného kšeftíku, ze kteréko vyvázne velmi lehce. Jde o jeden podvod, který nevyšel tak jak měl. Scenérie ostrova byly jak vystřižené z katalogu cestovní kanceláře. Nechyběl ani západ slunce. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ještě než jsem stačil dát nohu přes nohu a nasadit brindák už se povalovala nahá na lehátku. Následovala ta nejpřitažlivější promenáda po pláži, jakou jsem kdy viděl, a to v bikinách zářících svou žlutí tak, že moje tyčinky a čípky spolu začaly hrát mikádo. Potom se bez varování svlíkla za křovím a hupsnula do vln ozářených zapadajícím Sluncem, jakoby se snad vůbec nezajímala o můj vaskulární systém. To byla ovšem teprve rozcvička, protože následoval plavecký výcvik v bílém kostýmku, lekce kterak nosit tílko bez podprdy, aniž byste si všimli, jakou barvu to tílko má, a one-woman show v modrém ručníku, který kdybych získal jako suvenýr, vzal bych si ho za ženu a měl s ním děti. Očividně to ale nestačilo, čili na řadu přišly další bikinky, tentokrát oranžovější než Paroubkova šála a stejně tak oranžový nakupovací kompletek, se kterým kdybych spatřil podobný výstavní kus v Albertu, musel bych i s košíkem aspoň na půl hoďky zajet do mrazáku. Naděje na první nadechnutí mi svitla zhruba ve dvou třetinách filmu, kdy na sebe natáhla upnuté rifle; no jo, jenže to by v nich nesměla stát zadkem ke kameře... A tak sesunut pod křeslem v toužebných bolestech jsem už jen z posledních sil vnímal grandiózní závěr, kdy na své tělo připomínající všeobecně známý výklad ráje navlékla modravé šaty s výstřihem dělajícím z nich v podstatě jen dva závěsy volající po rozhrnutí... Sáro Fosterová - buď mou! ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Debilnější scénář, aby člověk pohledal. Kupodivu na něj skočilo i takové herecké eso jako Morgan Freeman, i když jeho scénáristy promyšlená role je ze všech rolí vskutku nejdementnější. Jedinou pohnůtkou, proč takové sympatické herecké sexteto přijalo tuhle roztomilou hovadinku je pravděpodobně ta, která přiláká i vás. A to ocitnout se alespoň na chvíli na slunné pláži a více než sympatickém ostrůvku Havaji, který má co nabídnout pro každého. Veškerá zábava tak díky scénáři brzy vezme za své, asi jako když se sami přiřítíte na krásnou písečnou pláž, užíváte si první minuty v hebkém písku, začínáte se opalovat, pomalu relaxujete a stejně tak pomalu, ale jistě se začínáte nudit. Jedinou světlou chvilkou na takové pláži je pouze pozorování tak nádherných slečen, jakou je v tomto případě úžasně vypadající Sara Foster, s kterou by stálo za to se v písku pěkně poválet. Aloha... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama