Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, v němž mě potěšily především herecké výkony Eda Harrise a Cuby Goodinga Jr. (toho obzvláště, protože mi připadalo, že od dob Jerryho Maguire a komedie Lepší už to nebude točí jenom chujoviny). Příjemná je tu také atmosféra a film navíc neobsahuje žádná chluchá místa, takže já radim, jděte do toho. ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Radio je tak trochu Gumpovská variace, se kterým má společnou pouze postavu slaboduchého mládence, Někdo říká laciná vydračka, někdo kýč, já říkám, co je špatného na tom, na chvilku uvěřit, že naději i radost může cítit každý z nás bez rozdílu, když se člověk zastaví a podá pomocnou ruku, přesně jako Ed Radiovi ?! U mě Radio bodoval, nejen tím, že byl citlivě natočený a vyvolal ty správné emoce, ale především výborným výkonem Cuby Goodinga společně s přesvědčivým, do své role výborně se hodícím, sympaťákem od pohledu Edem Harrisem - 80 % ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to před lety.Výborný film.Film Rádio mě pobavil a potěšil hlavně výkonem černošského komika Cuba Goodinga Jr.Tento snímek umí "pohladit" po duši.Tento film je o mladíkovi v podání právě Cuby Goodinga Juniora,který zde vydává velké výkony spolu s hercem Edem Harrisem a tento snímek je skvost v dramatické americké tvorbě...Obsazení,hudba a prostředí-to všechno zde hraje prim. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Cuba Gooding Jr., Ed Harris! Ti oba, mysím si, odvedli skvělé herecké výkony. Na nich celý ten dojemný příběh stojí, a jak se říká, že i padá, tak v tomto případě to neplatí. Nejde o nic složitého... Radio Kennedy je trochu pomalejší, než ostatní a trenér Jones se mu jen snaží v životě pomoct. A tak by měl činit každý z nás! 70% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Radio je další z řady plně sentimentálních filmů. A co jako? Když vynechám to vydírání, které stejně není laciné, vznikne dobře odtočený film s výborným Goodingem jr. (Oscara si zasloužil) a pohodovým Harrisem, který ukázal, že umí hodně dobře zahrát i hlavní postavu. Takže hlášky typu "věčně druhý" nejsou zrovna na místě! Dávat dvě hvězdičky je dost napováženou... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Harold Jones, který ve snímku ztvárnil sám sebe, koupil Robertovi (Cuba Gooding Jr.) rádio k Vánocům. Děje se tak i ve skutečnosti, a to dokonce každé Vánoce. (forsberg)
  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)
  • Ve skutečnosti dostal James Robert Kennedy svou přezdívku od lidí z rodného města, protože rádio nosil neustále u sebe a byl jím fascinován. (forsberg)

Reklama

Reklama