Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Fleetguard 

všechny recenze uživatele

Po Raimanovi, Gumpovi a Samovi je zde další film s duševně zaostalím Radiem. Možná, že si už říkáte? "Co nám může další film s hodňoučkým blbečkem přinést nového"? A já musím říct, že může. Ve filmu se sice nedočkáte ničeho převratného, ale Cuba Gooding Jr. dal do své role zas noví nádech a tak můžete sledovat přerod s jakéhosi místního blázna až po nepostradatelného člena školského fotbalového týmů, a to vše jen díký trenéru Jonesovi ( Ed Harris ), kterému nebilo jedno co se okolo něj děje. Odpočinkoví film, kde můžete uronit i slzičku umocňuje i fakt, že jde o příběh, který se skutečně stal. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Starat se o někoho není nikdy chyba. JE TO VŽDYCKY SPRÁVNĚ!!.... Žil byl jeden chlapec, kterému ke štěstí stačilo málo: RÁDIO. A měl kliku, že padl do oka trenéru Jonesovi, kterej z něj udělal maskota fotbalovýho týmu. Dosáhl toho, že se lehce retardovaný chlapec neodmyslitelně zapsal nejen do srdcí místních lidí, ale i do historie. Dojemný, lehce úsměvný příběh, ve kterém je hodně sportu, ale i hodně citu a taky trocha viny. Prostě skutečný příběh o lidech, který pohladí na duši a který odpůrci vydírajících příběhů o postižených lidech (asi) budou nenávidět! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Poznám, že text: ,,eeeeeeee eeeeeeeeee“ může znamenat víc, než 4stránkový dopis. 2.) Potřebuji si ujasnit priority. 3.) Miluju fotbal a nevím co by mohlo bejt důležitější! 4.) Chci se stát v naší vsi nejoblíbenější postavou všech dob. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * P.S:? V závěrečných titulcích můžete porovnat výkon C.Gooding Jr. se skutečným Robertem RADIO Kennedym! ()

Reklama

DHDV 

všechny recenze uživatele

Herci dobří ale každý film, který působí na city o sociálních problémech dokáže zakrýt nedostaky v oblasti scénáře a režiséra. Dávám 3 hvězdy za průměr, který už sem viděl mnohokrát. A musím říct, že tohle filmování o postižených lidech mi připadá od některých tvůrců jako sázka na jistotu. Přístě se více snažte, pokud chcete filmovat o vážných tématech! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak velká pecka to rozhodně není, ale zase na druhou stranu je to příjemný film o postiženém člověku Radiu. Představitel tohoto hlavního hrdiny filmu Cuba Gooding Jr. hrál velmi dobře. Jsem spokojen i se zbytkem hereckého obsazení, třeba s hercem Ed Harris. Příběh je dobrej - mohl být lepší a celkově mě toho dost ve filmu ještě chybělo. Ale slušná jednohubka to je. Takže to hodnotím na 62% = *** ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to bylo podle reálu, ale nějak se mně zdálo, že to Cuba trochu přehrával a to mě chvílemi iritovalo. Možná to tak nebylo, co já vím, ale mě to přece jen trochu rušilo. Ale faktem je, že nám takoví človíčkové někdy nastavují zrcadlo a svým způsobem říkají, jací jsme my. Někdy je to škola a myslím, že každý se s tím v nějaké jiné formě setkal. Závěr byl dojemný a já takovým lidem fandím, ne každý by to dokázal jako Harold, co si budeme namlouvat. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Ve skutečnosti dostal James Robert Kennedy svou přezdívku od lidí z rodného města, protože rádio nosil neustále u sebe a byl jím fascinován. (forsberg)
  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)

Reklama

Reklama