Reklama

Reklama

Recenze (12)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vypadá to na celkem příjemnou komedii o tom, jak dívka poznává, že vlastně vůbec není na chlapy, komedie o dospělosti - nebo možná ještě o dospívání - ale bohužel film zůstává někde na půl cesty. Jsou zde zábavné scény, ale postavy jsou spíš karikaturami než čímkoli jiným, což je docela škoda. Mohlo se z nich vytěžit více. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Na tenhle nezávislý film jsem čekala docela dlouho, trailer byl vtipný, hlavní role dostaly mé oblíbenkyně z Carmilly a...a nic. Všechno působí velice podprůměrně. Scénář, herecké výkony, kamera. Postavy jsou ploché a je mi záhadou, jak to, že ty dvě byly kamarádky, tak dlouho. Označeno jako komedie, ale vtipy k usmání, tak maximálně tři. Drama to taky není, protože holky přehrávají i běžné konverzace. A posledním hřebíčkem je používání lesbických stereotypů ad absurdum. Seš lesba, no tak ti dáme na hlavu snapback a oblečem tě do flanelky, jasný? ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Možno tomu niečo chýba a chcelo by to asi trošku viac režijných a hereckých kvalít, ale na druhú stranu, nemôžem povedať, že by som si to aspoň trochu neužil. Najmä to asi plynie z faktu, že film brilantne ukazuje, že občas môžeme byť všetci zlými priateľmi a vedia všetko pokaziť momentky, ktoré si uvedomíme, že možno ani v realite nestáli za to. Elise Bauman je zlatá a rozhodne robí tento film príjemným. Až sa človek za hlavu chytá, že nikdy nevie kedy prestať rozprávať a musí toho povedať viac, než je nutné a aj tak človek nepochopí. Podľa mňa to funguje. Natasha Negovanlis je okey a dokážeme ju pochopiť. Vlastne, popravde, obe dokážeme celkom dobre pochopiť. Film je občas správne vtipný, občas má dobré posolstvo a podľa mňa ako celok funguje. Ak chcete niečo náročnejšie a hlbšie, film vás neuspokojí, no ako ľahká jednohubka je "Almost Adults" príjemným spestrením večera. Čeknite si to a zhodnoťte sami. Hodnotenie: B ()

Katte 

všechny recenze uživatele

Za me naprosto skvely film. Humor, oddech a originalita. Pardon ale konecne film, ktery neni klasickym. Tohle je love story, ale jina love story mezi dvema prateli. Vztah je vztah a nemusi byt milostny. I pratele se hadaji, rozchazeji a davaji opet dohromady. Tohle je svezi pohled na tuto problematiku. Neresi se tady zbytecne orietace, ale fakt, ze ji to nerekla. Svet kde byt queer se proste neresi a je konecne bran jako norma. Uz se nemusime divat na rodice co "to neschvaluji" nebo "milostne trojuhelniky" kdy zena prebere zenu muzi. Plus Elise a Natasha jsou jednoduse k sezrani, hlavne tim jake jsou. Snaha delat vse na 100% se jednoduse musi ocenit. Pokud vezmeme v potaz ze film byl natoceny behem nekolika dni za velmi omezeneho rozpoctu tak svou kvalitou opravdu presahuje sve meze. Vtipy jsou dle meho nazoru dokonale. Film je vysledek snahy uzasne skupiny lidi, kteri chteji neco dokazat a o to tady jde. Hodnotim celkove film, jeho myslenku a cele pozadi pribehu, takze za me rozhodne 5*. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to viditelně hodně béčkové a herectví obou hlavních hrdinek je takové pofidérní, ale jinak je to příjemná jednoduchá komediální jednohubka, která se ráda sveze na dnes velmi diskutované LGBT problematice. Někdy je to mírně samoúčelné co se stereotypů týče, ale aspoň brané s lehkostí a po stránce humoru i docela zábavné. Na jedno zkouknutí ideální. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama