Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Martin741 

všechny recenze uživatele

priemerna komedia, kde Sandra Bullock /nebezepcna Rychlos1,2 a Gravitace/ komplet zatienil Hugha Granta, ktoreho az tak nemusim. Vtedy este 56 rocny znamy US magnat a miliardar Donald Trump /Home Alone 2/ sa opat zjavil aj v tomto filme. Humor je skor verbalny a reziser Lawrence /Slecna drsnak/ ma na konte len cisto priemerne a podpriemerne filmy : 58 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvykrat ma to strasne nudilo, tak som si to po rokoch skusil pozriet znova. Este uvodnych 20 je celkom v pohode a bavila ma postava Sandy Bullock. Ale akonahle sa da dokopy s tentokrat extremne nesympatickym znudenym Grantom, ktoremu robi poskoka, tak aj jej postava dost zdebilnie a po hodine som to nevydrzal a vypol. Marc Lawrence toci neskutocne nezazivne filmy. 4/10. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem mnohem víc, protože se zde sešli dva ostřílení profíci v žánru romantické komedie, Hugh Grant a Sandra Bullock. Grant zahrál svůj obvyklý standard, jak jinak. Sandra byla opět lehce potrhlá. Chemie mezi nimi také zrovna příliš nefunguje. Najde se tu pár vtipných hlášek. Láska s výstrahou je film tak na jedno kouknutí, ale kdybych o ni vůbec nezavadila, tak bych o nic nepřišla. ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem s tím Hughem ještě neviděl špatný film, stejně tak se Sandrou. A spolu jim ta jejich souhra nepraktického nekňuby s perfektní hipísačkou, sekretářkou, manažérkou, velitelkou dokonale sedne. Navíc má tato romantická komedie i inteligentní náboj a mnoho roztomile komických momentů, příjemných i evropanům. (Že by Ti herci?) ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(116/2013) / No pre mňa teda s odratými ušami. Hlavne vďaka fakt milej Sandre, ktorá tentokrát slušne pána Granta prevalcovala. Existuje kopa romantických komédií s väčším šmrncom a štýlom. Je to proste taký malý milý filmík ideálny na sobotné ráno, v žiadnom prípade z toho nebude highlight filmového večera. Aha ano, a celkom ma zaujali detské fotky Sandry a Hugha pri úvodných titulkoch ... nice ... (5/10) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Scény pro film byly natočeny na stadionu Shea 9. května 2002. O přestávce utkání Giants vs. Mets byl dav natáčen, jak vykřikuje. Hugh Grant a Sandra Bullock se zúčastnili utkání a po zápase natočili scénu s Mikem Piazzou z Mets. (veronikajel)
  • Dům, ve kterém žije Georgeův bratr, je ve skutečnosti jedním z domů Donalda Trumpa. Trump produkci zapůjčil svůj domov ve Westchesteru a natočil k filmu cameo, kde hraje sám sebe. (veronikajel)

Reklama

Reklama