Reklama

Reklama

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (6)

Karo2220 odpad!

všechny recenze uživatele

Deň pred týmto filmom som videla pôvodnú nemeckú verziu Fakju pane učiteli. Práve tá ma cez "Související" priviedla k tejto Fride. Hoci film sám o sebe je obstojný aj vtipný, nemôžem dať inak ako odpad za  vykradnutie a skopírovanie nemeckého originálu. Žasla som nad tým, ako do slova a písmena skopírovali scenár, dej, scény, zábery, všetko. Mala som pocit, akoby som pozerala ten istý film, čo deň predtým, len v inom jazyku, inými hercami a  inou krajinkou. V porovnaní s originálom bolo len zopár scén trochu pozmenených, vrátane vsadenia do mexických reálií. Tiež charisma a sexepíl hlavného hereckého páru : tu ona pekná a sexi versus on tuctový típek (v porovnaní Elyasom M'Barekom nemá šancu, ani čo sa týka stvárnenia tejto úlohy), vo Fakju presne naopak. ()

habertek

všechny recenze uživatele

Toto je velkej trapas...že amíci mají potřebu si přivlastňovat kdejakej alespoň trochu dobrej film, kterej se opovážila natočit jiná země víme, ale že vytvoří tuhle sračku jako přes kopírák? To je hodně ubohý. Už z traileru každej kdo videl originál pozná, že to smrdí...Velkej palec dolů američanům a mexiku! P.S. Tan herec tomu německýmu nesahá ani po paty:) ()

Reklama

Indy21 odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsou amici tak líní, aby četli titulky tak radši natočí americkou verzi. Kdyby to byla aspon porno verze, aby byl nejaky duvod to videt..... ()

SpicyNugget odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nechutná vykrádačka Fakjů pane učiteli. Proč museli Mexikáni natočit něco, co už tady do puntíku je? Repliky stejné, plakát stejný, námět stejný, chování postav stejné. Akorát herci jsou jiní, no. Odpad, tězký odpad. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama