Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Annie, policistka ve velkém městě a svobodná matka se přestěhuje na vesnici, kde se stane zástupkyní šerifa. Její nadřízený je přesně ten typ člověka, který dostane vždycky všechno, co chce a kdy chce. Beze studu zneužívá své moci vůči místním obyvatelům. Annie je tím rozezlena, bude ale mít dostatek síly se proti tomu postavit? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Kariya 

všechny recenze uživatele

Toto není nic vhodného, dostane-li divák zrovna záchvat intelektu. Je-li tomu ale naopak, přijde domu z práce či školy pozdě večer úplně vygumovaný, čeká ho příjemně sledovatelná a chvílemi opravdu dramaticky dobře fungující podívaná. Ovšem jak už zde zaznělo, konec je odbytý a zrychlený asi tak čtyřnásobně, než by měl být. Průměrnost sama. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V poslední době se mi zdá, že filmy jsou čím dál víc točeny na stejné brďo. Díky tomu se pomalu začínám obracet na klasickou televizní tvorbu. Někdy se tam daj najít opravdové skvosty. Bohužel tady u tohoto snímku to naplatí. Jednou to však přijde...... ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Policistka Annie Walkerová má hromadu zkušeností z velkoměstského boje proti loupežníkům, ale na svém novém místě si musí trochu zvykat. Samozřejmě počítala s tím, že práce bude na venkově trochu jiná, ale zkorumpovaný šerif, jehož pohlavní orgán neustále vesele vykukuje z poklopce směrem k jakémukoliv estrogenu se jí příliš nepozdává. Proto přichází na řadu tradiční boj malé proti velkému, jež postrádá jakýkoliv náznak něčeho, co by alespoň vzdáleně pochopilo význam slova "originalita". ()

5150 

všechny recenze uživatele

Další příjemně koukatelný tv thriller z dílny produkční společnosti Libra. Hlavní role ztvárnili Harry Hamlin a Michele Greene, v jedné z vedlejších rolí se pak mihne Gordon Clapp známý zejména ze seriálu "Policie New York". ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Svoje dvě hvězdičky si film zaslouží - přinejmenším za to, jak Harry Hamlin vystřihl svého slizounského šerifa. Celý film shazuje viditelně (scénáristicky i herecky) odbytá závěrečná scéna dopadení zlosyna. Jo, a (ochránci zvířat prominou) ta nechutně kýčovitá srnka na břehu jezera si celý film říkala o ránu mezi oči :). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama