Reklama

Reklama

Očima Forresta Gumpa

(TV film)
  • USA Through the Eyes of Forrest Gump
všechny plakáty

Obsahy(1)

Úžasný pohled do zákulisí dnes již klasického hitu Forrest Gump (1994). Herci obsazení ve filmu a režisér Robert Zemeckis sdílejí své názory na projekt, kterého se zúčastnili, a své zážitky s diváky. (sator)

Recenze (5)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dobre odvedenej film o filmu. Dozvime se o filmu skoro vse, ale ne nijak zvlast detailne (to je rozebrano v jinych bonusech), tenhle film o filmu je v podstate takovy shrnuti vsech bonusu, takze tu jsou rozhovory, vizualni efekty, pribeh, nektery citace, pekna hudba a prijemna delka 30 minut. Kdyby takle vypadala vetsina filmu o filmu bylo by to fajn. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Ze zákulisí mého nejoblíbenějšího filmu! O vzniku nejlepšího filmu všech dob, Forresta Gumpa, já prostě nemohu hodnotit jinak, úchvatný vznik legendy, 5 hvězd. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Vytecny dokument ze zakulisi tvorby tohoto ojedineleho a vyjimecneho filmu. Je zde objasnena spousta zajimavych veci a na nektere veci dokonce dokument krasne poukazuje nebot byste si jich pri normalnim sledovani stezi vsimli. Vsem tem kterym Forrest ulpel v srdci, tento dokument vrele doporucuji za pozornost. ()

Reklama

Reklama