Reklama

Reklama

Powerless

(seriál)
Trailer
USA, 2017, 4 h 17 min (Minutáž: 21–22 min)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Superman opět rozbil více než tucet aut, Joker vyhodil do vzduchu celý blok?! A kdo pro příště ochrání obyčejné lidi či je proti tomu pojistí?! No přece pojišťovna a její výzkumné oddělení. Emily Locke (Vanessa Hudgens) nastupuje právě do takové oddělení Wayne Security ve městě Charm City. Její nadšení a odhodlání naráží na naprostý nezájem ostatních. Její šéf Van Wayne (Alan Tudyk) se vidí zpátky v Gothamu. Sitcom z prostředí DC Comics aneb když superhrdinové nezaplatí škodu, volejte svého pojišťováka. (Veskoslav)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Powerless je novinka, na kterou jsem se opravdu těšil. Hrdinové z komiksů jsou totiž už opravdu přemnožení a tak vítám něco, co si z nich bude dělat srandu. Trailer se mi líbil a obsazení nemělo chybu. Danny Pudi, Ron Funches a Alan Tudyk jsou perfektní a dokážou být opravdu vtipní. Navíc je všechny mám rád z předchozích rolí. Když se k nim přidala ještě Vanessa Hudgens, tak bylo i na co koukat. První epizoda utekla jako voda a já jsem se u ní skvěle bavil. Bavil jsem se tak dobře, že jsem nenacházel ani žádné chyby. Jenže tam samozřejmě byly a projevily se naplno v následujících epizodách. Původně jsem si myslel, že bude soupeřit o titul nejlepší novinky na velké pětce, ale to se nestalo. Sice jsem se bavil a byla to příjemná oddychovka, jenže to bohužel nestačilo. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všech 12 dílů a bohužel v seriálu se nedočkáme jakéhokoliv posunu nebo vývoje. Navíc je zde absence jakékoliv opravdu vtipné scény. Většina scén je spíše trapných a některé možná trošku úsměvné, ale vtipné určitě ne. Nebýt postavy Vana Wayna a krásné Vanessy Hudgens tak je ten seriál v podstatě nekoukatelný. Ta jedna hvězdička je za ně. 1* 25% ()

Reklama

Galerie (175)

Reklama

Reklama