Reklama

Reklama

Powerless

(seriál)
Trailer
USA, 2017, 4 h 17 min (Minutáž: 21–22 min)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Superman opět rozbil více než tucet aut, Joker vyhodil do vzduchu celý blok?! A kdo pro příště ochrání obyčejné lidi či je proti tomu pojistí?! No přece pojišťovna a její výzkumné oddělení. Emily Locke (Vanessa Hudgens) nastupuje právě do takové oddělení Wayne Security ve městě Charm City. Její nadšení a odhodlání naráží na naprostý nezájem ostatních. Její šéf Van Wayne (Alan Tudyk) se vidí zpátky v Gothamu. Sitcom z prostředí DC Comics aneb když superhrdinové nezaplatí škodu, volejte svého pojišťováka. (Veskoslav)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všech 12 dílů a bohužel v seriálu se nedočkáme jakéhokoliv posunu nebo vývoje. Navíc je zde absence jakékoliv opravdu vtipné scény. Většina scén je spíše trapných a některé možná trošku úsměvné, ale vtipné určitě ne. Nebýt postavy Vana Wayna a krásné Vanessy Hudgens tak je ten seriál v podstatě nekoukatelný. Ta jedna hvězdička je za ně. 1* 25% ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Powerless je novinka, na kterou jsem se opravdu těšil. Hrdinové z komiksů jsou totiž už opravdu přemnožení a tak vítám něco, co si z nich bude dělat srandu. Trailer se mi líbil a obsazení nemělo chybu. Danny Pudi, Ron Funches a Alan Tudyk jsou perfektní a dokážou být opravdu vtipní. Navíc je všechny mám rád z předchozích rolí. Když se k nim přidala ještě Vanessa Hudgens, tak bylo i na co koukat. První epizoda utekla jako voda a já jsem se u ní skvěle bavil. Bavil jsem se tak dobře, že jsem nenacházel ani žádné chyby. Jenže tam samozřejmě byly a projevily se naplno v následujících epizodách. Původně jsem si myslel, že bude soupeřit o titul nejlepší novinky na velké pětce, ale to se nestalo. Sice jsem se bavil a byla to příjemná oddychovka, jenže to bohužel nestačilo. ()

Galerie (175)

Reklama

Reklama