Reklama

Reklama

Recenze (7)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako (anti) superhero serial by ma to nebavilo, humor je pre mna trochu off, ale v kazdom z troch zatial videnych dielov bol prelink do nasho korporatneho timu, ktory uplne sedel, a to je pre mna v takomto seriale celkom fascinujuce. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Pilot dokazuje moji teorii. Powerless se zatím tváří jako roztomilá, nezávadná, oddychová komedie, se kterou rádi každý týden tu půlhodinku strávíte. Narážky na superhrdiny fungují dobře, Alan Tudyk, který hraje pro něj relativně atypickou roli, je jako vždy super a Vanessa dostatečně kawaii. Vtipy fungují tak na půl a některé jsou opravdu fajn. Prozatím lehký nadprůměr 60% ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Námět je hodně dobře pojatý, ale provedení těžce selhává. Superhrdinové se prakticky neobjeví, herci přehrávají, ačkoli nemají co hrát a vtipy běží sice na plné obrátky, ale neobsahují nic, čemu by se člověk mohl skutečně zasmát. Vypínám bez zájmu v půlce druhého dílu. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

První díl je v pohodě. Hezké, jak se nová vedoucí snaží což dávalo štávu a tempo. A asi čekám pokles kvality v dalších dílech podle hodnocení. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama