Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Podnikatelé se spojí se zkorumpovaným agentem FBI a gangem z Miami, aby přes kryptoměnu vyprali ukradené peníze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je pro mě bomba. Napínavé jak kšandy, navíc to ukazuje dnešní dobu, kdy chce podnikat kde kdo, hlavně ti co mají elitní vzdělání, ovšem ti na svůj startup nemají prachy a ti co je mají jsou buď gangstři nebo nastrčení panáci korporátu. Já bych to, ale viděla tak, že stačí když člověk pracuje a nechce mít megaprachy. Stačí mít soudržnou rodinu a držet při sobě. Poněvadž kdo chce moc, ten nemá nic...Za mě 98%  P.S. Martin Freeman mě tu leze neskonale na nervy tím svým nekonečným přehráváním Doktora Watsona... ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

No přiznám se, pustil jsem se do toho jenom díky Martinu Freemanovi, nevěděl jsem o tom nic ale pilotem si mě to získalo. Velmi aktuální zápletka a samotné téma kryptoměny je určitě fajn, scénář relativně kvalitní, je tu i dost nervydrásající akce, zajímavé obsazení, podmanivě různorodé prostředí Miami. Mírná nespokojenost s finále série, jinak rozhodně nadprůměrný počin. ()

Galerie (132)

Reklama

Reklama