Reklama

Reklama

StartUp

(seriál)
  • USA StartUp
Trailer
USA, (2016–2018), 22 h 18 min (Minutáž: 43–54 min)

Tvůrci:

Ben Ketai

Hrají:

Martin Freeman, Adam Brody, Edi Gathegi, Kristen Ariza, Ashley Hinshaw, Jocelin Donahue, Aaron Yoo, Michael McKiddy, Jevon White, Yvonne Zima, Mimi Michaels (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Po roce mimořádného růstu se neregulovaná síť ArakNet stává cílem agentky NSA Rebeccy Stroud, která slibuje, že se do sítě za každou cenu infiltruje. Příchod tohoto nového protivníka, spolu s tajemným návratem Izzy z její nešťastné cesty na Kubu, vytváří mimořádný tlak uvnitř společnosti a staví proti sobě dřívější přátele... (AXN)

(více)

Recenze (15)

Fr 

všechny recenze uživatele

“AHOJ GENCOINE“... /// Trojice švorcáků shání prachy na projekt, kterej má změnit svět. Pomalej rozjezd. Máme tady několik postav různorodých sociálních poměrů a společenskýho postavení. Sledujeme nejen jejich snahu o vdechnutí života StartUpu, ale taky jejich osudy, který jsou díky tomu ovlivněny. Ne každej okamžik je zajímavej… každopádně ten gangsterskej týpek má co nabídnout. Postupně dobrejch okamžiků přibejvá a tak se Freemanovi nedivím, že se mu v seriálovejch vodách zalíbilo. Tahle parta je na tom u mě jako u investorů: zpočátku jim nedůvěřuju, ale nakonec mě přesvědčej, že si pozornost zasloužej. Před koncem jsem se bál, že v další sérii budou omílat ty samý sračky furt dokola… ale vono ejhle – překvapení! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rozjíždím byznys s kradenejma prachama z drog. 2.) Mám nápad (a nemám prachy). 3.) Thx za titule „Pedros314159“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Svěží vítr mezi seriálovou tvorbu. Ačkoli to není žádá novinka a všiml jsem si tohoto kousku jenom díky Netflixu, tak to bylo něco, co mě ihned zaujalo. Krimi žánr nijak moc nefandím, ale podle traileru jsem se rozhodl, že tomu dám šanci a rozhodně nelituji. Zajímavé postavy, aktuální příběh, který si není problém představit v reálném světě a hlavně si nemůžu stěžovat, že by se v seriálu pořád něco nedělo. Což se stává neduhem aktuálních sérií. Zbytečné natahování bez konce. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Zatím tři hvězdy a abych byl upřímný, nevím, co by se muselo stát, abych to zvedl. Má to velmi silný potenciál, ale pořád se mi to nemůže dostat pořádně pod kůži a to je velká škoda, protože já podobné věci vesměs můžu. Jen s trošku lepším a propracovanějším příběhem, což nezachrání ani Edi Gathegi, jehož postava Ronalda mi přišla v těchto horkých dnech jak čerstvě vychlazená jedenáctka. Svěží a lahodná zároveň. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jinak pojatý Startup, plný zkorumpovaných policajtů, gangsterů a jiných lidí se kterými se standardně nové podnikání nezakládá. Téma zajímavé, zpracování bohužel fádní a utahané. Vydržel jsem to 4 díly. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nenápadný start-up ako spúšťač seriálového hitu, ktorý servíruje jednu napínavú sezónu za druhou. Popri ústredných sympatických postavách na čele s Edi Gathegim, si skvelú agentskú "bitch" strihla v III. sérii aj Mira Sorvino. Pevne dúfam vo IV. sériu. (11.9.2020) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série mě úplně pohltila a vlastně jsem nezaznamenal ani chvíly nudy, nebo slepého místa. Bohužel co nechápu je, že se chvíli uvažovalo o tom, že druhou serii nenatočí i když první neuzavřeli. S tím se ale musím vypořádat. Musím udělat poklonu Adama Brodyho, kterého mám sice stále za ňoumu, ale jako producent nezklamal. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Sony si zatraceně ohlídalo, do čeho dává prachy a těch nemálo záběru na jejich telefony se dá přežít. Našláplá hudba, skvělý střih a kamera, výborný Freeman (i ostatní) a pěkně se nepěkně komplikující jeden slibný startup. Snad jediné, co se dá vytknout je směšně okatá reklama na Dove a zcela useknutý konec, kdy pochopíte, že těch deset dílů byl prequel a věci se k lepšímu možná otočí až v případné druhé sérii, protože v té první se světla na konci tunelu nedočkáte! ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenže to je k smrti nudící, ale ještě vstřebávat otlemený ksicht hlavní hrdinky a k tomu s ní soucítit, to prostě nejde. Není tady jediná postava, které by se dalo fandit nebo se s ní minimálně na okamžik ztotožnit. Všichni do jednoho mi byli šumák. Snad jakoby vybírali jen ty nejnesympatičtější figury. Rasová otázka taky otráví hned v první sérii, takže za mě propadák a nechápu to vysoké hodnocení. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snaha vytvořit technologicky gangsterskou zápletku vyšla tak napůl. Dokonce jsem si říkal, zda si seriál neobjednala nějaká banka (působí jako agitka). Nakonec nejlépe vymyšlená a zahraná je postava agenta FBIse skvělým Martinem (ten nikdy nic nezkazí). I ta gangsterská s Ediem by šla. Ale ta startupová? Děs běs. Navíc díky množství tematů, které se objevují, je děj méně konzistentní. PS. Ta čtvrtá hvězdička je za Freemana. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Takový drsnější a syrovější Silicon Valley. Začátek má hodně pomalý rozjezd, v podstatě půlku série se nic extra neděje a potom to teprve graduje až k finále. Nebýt půlka dílů uspávacích, dal bych o 20% víc, protože celkově to není vůbec špatné. Ústřední trojice je fajn a každý úplně jiný, z jiných poměrů, což vyvolává zajímavé situace. Izzy je hezká, geniální a tak trochu magor. Škoda, že ve třetí sérii už tolik není. Ronald je do druhé třetiny druhé série drsný, ale velice chytrý gangster, ale od doby co mu zabili syna je téměř nesnesitelný! Ve třetí sérii, cokoliv udělá, nebo jen řekne, je fakt úplně debilní a z chytrého gangstera je podivně namyšlený a nepřístupný blb! Zajímavé na třetí sérii je, že jejich společnost má 60 až 100 miliónů uživatelů, ale nemají z toho žádný peníze, což je samo o sobě vtipné, protože usilují o 100 milionů uživatelů a potom se stane co? Po překonání tohoto čísla se odněkud objeví peníze a budou za vodou?? Tady to někdo těžce nedomyslel, protože i přes příchod investora, nějak musí generovat zisk... Výsledná myšlenka třetí série, vydat nebo nevydat informace, nebo zůstat anonymní, je dost složitá (viz zmíněná kauza FBI vs Apple a zamknutý iPhone), ale tady tvůrci asi tlačili na variantu vydat a spolupracovat... ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Vydarený seriál,ale Edi Gathegi ukradol show úplne pre seba.Zaujímavý príbeh s úplne zvláštnym startupom.Čakám na 2.sériu.Druhá séria slabšie tempo,prvé 4 diely rozpačité,slabší a urychlený záver.2.séria ***. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Podivné spojení bosse haitského gangu, běžného života neschopné ajťačky a bílého límečku z počátku moc nefunguje, ale po pár dílech se podivné osudy propojují do šílené jízdy plné podrazů a vražd. Edi Gathegi, Otmara Marrero a hlavně Martin Freeman hrají své party absolutně dokonale. Z obrazovky je úplně cítit jejich emoce a dokážete chápat šílená rozhodnutí, kterým čelí. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Fantastický americký seriál s výborným hereckým obsadením nielen o start upoch a kryptomenách, ale o osudoch ludi z rôznych sociálnych vrstiev jedného mesta, ktoré sa v jednom okamihu prepína a vytvoria silné puto. Som nadšený. Neustále sa tu niečo deje, neustále sa vyvíja dej a nestagnuje. Bravúrny Martin Freeman. Zniesol by som aj daosue 3 série, skoda, že seriál ukončili predčasne lebo mal a stále má čo ponúknuť. Vysoko doporučujem. ()

Mejkby 

všechny recenze uživatele

Slušnej seriál, trochu mi to připomnělo starý dobrý Breaking Bad(rozhodně nechci srovnávat). Nejvtipnější je, jak si hrajou na super hightech firmu a jako generálního ředitele(nebo co to je CEO) si vyberou největšího vola pod sluncem(Nick). Ve třetí sérii mi trochu chyběl agent Rask, ale šílená "neexistující" agentka taky ušla. A ten happy end? hahaha ()

Reklama

Reklama