Reklama

Reklama

VOD (1)

Námorný seržant Mike Stevens (Armie Hammer) dostane rozkaz zlikvidovať v púšti vodcu teroristickej bunky. Mike je dobrý sniper, ale v rozhodujúcej chvíli zaváha a situácia sa osudovo zvráti. Spolu s kolegom Tommym (Tom Cullen) sa musia dať na útek a bežia priamo do mínového poľa, kde Mike stúpi ľavou nohou na mínu. Úplne sám a bez možnosti pohybu musí prežiť najbližších 52 hodín. Tak dlho totiž trvá záchranná misia, ktorý by mu mohla zachrániť život. Ide len o to, či to psychicky a fyzicky vydrží. Pátrajú po ňom teroristi, ohrozujú predátori, slnko, smäd a blíži sa piesočná búrka... (TV JOJ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (74)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdybych neviděl film z roku 2014 Piégé, asi bych byl dějem filmu nadšen. Takhle se ale neustále vkrádal pocit, ž už jsem to viděl a že je to prachsprostá vykrádačka. Samozřejmě to bylo krapet jiné a neříkám, že to bylo špatné. Např. rozhovory s Berberem a všechny ty halucinace byly docela zajímavé. Já osobně bych zřejmě využil tělo mrtvého kolegy, když už bych se rozhodl z miny odskočit. Překvapuje mne, že to hrdinu nenapadlo. Je vidět, že film netočili Amíci. Z hrdiny by se na konci stal ještě větší hrdina, tady se vrací rozsekán na maděru... Vezmem-li v úvahu, že každý druhý voják jezdí na mise aby zdrhnul z domova a každý třetí má nějaké trauma z minulosti, pak po takovémto zážitku s nimi asi už armáda nemůže počítat... Ke konci se film už dost táhnul a já si začínal přát aby si to rozmyslela buď mina, nebo Mike. Hammer mně v hlavní roli celkem bavil, jen mně krapet štavlo, že jsem to viděl v italském dabingu.. Přeci jen šlo o Amíky a tak ta italština mi tam úplně nesedla. Celkově dávám filmu za tři plastikové vojáčky. * * * ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco při terapii u psychiatra se standardně sedí na gauči, mariňák Mike Stevens při ní stojí na kusu železa.. Italské autorské duo Fabio a Fabio zastávalo ještě před natáčením názor, že mít šarmanta Armieho Hammera v hlavní roli znamená pro jejich film smrt. Neměli pravdu, byl mrtvý už dávno.. Utopen v zbytečných monolozích, s ohledem na obsah šílené délce, nefunkčních halucinacích a papírem šustícím filozofování, při němž si voják stojící na nášlapné vartě ujasňuje životní priority (v tomto případě alespoň ještě jednou rozeznít Annalbell jeho výsosti paní Wallisové). Nestydatý spoiler: S myšlenkou na pískem zavátý rezavý berberský kastrol (či něco v tom smyslu) si už od začátku nelze nepohrávat.. ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele

Navzdory priemernému hodnoteniu tu na csfd či komentárom o tom, či film vykradol alebo nevykradol iný film, nemôžem inak ako naplno. Mňa Mine dokonalo pohltil. Parádny pohľad do hlavy vojaka, z ktorého miestami až mrazilo. Drobné muchy, ktoré sa dajú vytýkať, nemá pre mňa zmysel spomínať pri tom všetkom, čo mi film ponúkol a čo som videl. Najlepšie na tom je, že mám chuť si to rovno teraz pustiť znova. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Hodně oceňuju filmy, který se odehrávají na jednom místě během krátký doby. Zvlášť vždy důvod, proč tam postavy musí být. Líbily se mi moc emoce, který hlavní hrdina zažívá, používání flashbacků a 1st person view. Tohle výborně Mina zvládla a udělalo mi to radost. Ve spoustě momentech zvládne být sakra intenzivní (hádejte, kdy asi 😄). Hlavní postava je velmi sympatická. Chování postav je podle mě přesně ukázkově reálné. Drama vibe byl báječně odvedený taky a hodně se mi líbilo, jak se všechno na konci ,,slepilo'' dohromady. Celkově to mělo všechno odvedený na výbornou a a dost oceňuji kameru. Vyhodnocení: Tahle myšlenka mi utkvěla v hlavě: Tohle byl jeho poslední krok. Dost výstižná a smutná. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|59%| Rozhodně to není špatný film, téměř po celý čas se dal úplně v pohodě sledovat. Jenže celkově mě až tak moc neoslnil. První cca půle snímku byla ale víc než vydařená. Úvod je zajímavý, pár přestřelek, díky nevydařeného zásahu a až v cca 20 minutě se šlápne na minu. Scéna, kdy parťák hlavního hrdiny šlápne na minu a přijde o obě nohy je drsná a realistická. No, po čase se film začne věnovat pouze onomu vojákovi, který uvízl na mině. Celé je to zajímavé, jenže po čase mě to přestane bavit. Ne, že bych se nudil, prostě je tu pár věcí, které mi neseděli. Třeba když si představuje nebo vidí ducha svého zemřelého parťáka, má vidiny jeho Jenny apod. K tomu takový divný závěr. Takže škoda té pokročilé druhé poloviny, jinak by mě to možná bavilo víc. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v španielskej Barcelone. Scény z púšte boli filmované na Kanárskych ostrovoch. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama